YunusEmreGT
"Talk is cheap, show me the code."
- En iyi cevaplar
- 2
Senden de böyle bir sunucu beklenirdi
Helal olsun güzel sunucu
Senden de böyle güzel bir yorum elbette.Senden de böyle bir sunucu beklenirdiHelal olsun güzel sunucu
şu an 41 eklenti var. 42 KB'lik variables dosyası var. Test sunucumuz 600 MB ya da 1 GB öyle bir şeydi. Merak etme yeter.Serveriniz gerçekden güzel fakat bu kadar skript, plugin, yapılandırmaya 4 veya 5 gb yeticekmi ?
Sende çok güzelsin ama.Konu tasarımı çok güzel![]()
<3 @AdexTR 'ye kalmış bir şey. Üstün hipnoz yeteneklerim ile bunu başaracağım. Muahahaha!Konu tasarımı bana da çok güzel geldi. Umarım sistemler de güzeldir. Bence açıldıktan birkaç gün sonra altın veya elmas sunucu ödülünü alabilirsiniz.
Konu tasarımı bana da çok güzel geldi. Umarım sistemler de güzeldir. Bence açıldıktan birkaç gün sonra altın veya elmas sunucu ödülünü alabilirsiniz.
<3 @AdexTR 'ye kalmış bir şey. Üstün hipnoz yeteneklerim ile bunu başaracağım. Muahahaha!
Teşekkürler!!Tuttum bunu
Fikirlerin yavaş yavaş oluyor.Biraz geç geldim sanırım başarılar![]()
Teşekkür ediyoruz.kusura bakma etiket gelmedi
ehem ehem hemen eleştiriyim
buildler gerçekten mükemmel gözüküyor gözüme (10/10)
sistemler bazı sistemler yenilikçi bazılarıysa her sunucuda olan fakat olmazsa olmaz sistemler (9.5/10)
sunucuya girmedim fakat sistem özellikleri sunucuyla uyuşuyor gibi göründü gözüme (testedilmedi)
yetkili kadrosunu biraz genişletebilirsiniz tabi size kalmış şu an iyiyseniz böyle devam
yetkili ilgisi (testedilmedi)
TOPLAM SONUÇ
10
9.5
test edilmedi (x2)
-------------------------
19.5/20
TEBRİKLER ! BAŞARILI BİR SUNUCU OLMUŞ GERÇEKTEN GİRİP Bİ ARA OYNARIM![]()