Eskilerden Kimler Kaldı [Server Alım - Server Kadrosu]

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı:Emre

/gmail:[email protected]
Projeyi Nasıl Buldun:Mükemmel
Hangi Alım:pluginer hariç olur
Tecrübeniz:Yazmaya erindim ama
2Kurucu[Eskiden]
3Başadmin[Eskiden]
2Admin[Eskiden]
3Mod[1i hala diğerleri yakın]
4Builder

6Rehber
0Reklamcı
0Pluginer
0Skripter
0SrMod
0Sponsor

Neden Bu Proje:projeyi sevdim
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım)

Son düzenleme:

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adı:Emre
Projeyi Nasıl Buldun:Mükemmel
Hangi Alım:pluginer hariç olur
Tecrübeniz:Yazmaya erindim ama
2Kurucu[Eskiden]
3Başadmin[Eskiden]
2Admin[Eskiden]
3Mod[1i hala diğerleri yakın]
4Builder

6Rehber
0Reklamcı
0Pluginer
0Skripter
0SrMod
0Sponsor

Neden Bu Proje:projeyi sevdim

Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım)

KakoNW

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı:Aziz
Projeyi Nasıl Buldun:Forum'da Dolaşıyordum Ve Bu Forum İlgimi Çekti.
Hangi Alım:Admin
Tecrübeniz:3 YIL
Neden Bu Proje:SKYPE'da Çok Güzel Bir şey anlatacağım Alınırsam.
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (örn: Builderim Warpları ve spawnı Yaparım) : Adminim Serverde Günde 5 Saat Onlineyim Oyuncularla İlgilenirim Serverin Açıklarını Çözerim .

gadderTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adı: Berat
Projeyi Nasıl Buldun: Güzel buldum artık her server hile dolu olduğundan ve adminlerinde bir tepkisi olmadığından hilelere karşı güzel serverler çok nadir böyle bir proje olsa bile bence tutması çok zor hem yaşı çok küçük olanlar olucak hile açanlar olucak zor tutması ama yine de başarılar.
Hangi Alım: Admin
Tecrübeniz: %80
Neden Bu Proje: Dediğim gibi hilesiz ve güzel server bulmak çok nadir bu proje tutarsa güzel olabilir
: Her kötülükten arındırılmış bir sohbet ve server yaparım

Keremvk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adı:Kerem
Projeyi Nasıl Buldun:projenn geleceği açık bence ve proje çok gelişebilir
Hangi Alım:Admin
Tecrübeniz:tecrübemi şöyle açıkıyayım plugin yazmaya kadar geldim eskidense wandı bilmiyordum yani demem o ki uzun ve iyi bi tecrübem var
Neden Bu Proje:Dediğim gibi projenn geleceği açık bence ve proje çok gelişebilir
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: sponsor bulmadan çok iyi yetkililer seçip getirmeye kadar bir sürü şey yaparım

ArsızHardPrenses

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gerekenler
Adı:Görkem
Projeyi Nasıl Buldun: Eskiler Diyince Akla Bi Proje Gelirdi Zaten :D
Hangi Alım: Admin (pluginer hariç hepsi olabilir)
Tecrübeniz: %100
Neden Bu Proje: çünkü eskileri bende özledim.bazı eskileride unuttum.geri kazanmam gerek
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin: (Admin Olursam Kurucuya Aşırı Derece Sadık,Adaletli Ve Yardım Sever Olurum "sadece kurucu değil tabikide",Builder Olursam Ne Gerekiyorsa Yaparım Sıkıntım Yok,Moderatör Olursam Oyuncuları 2 değil,4 değil,8 değil tam 32 gözle dikkate alırım.,Rehber Olursam Kurucuya Sadık Bir Şekilde Rehber Olmayı Yeelerim)

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlginiz İçin Hepinize Teşekkür Ediyoruz.
Gerekli Ekip Arkadaşlarımızı Bulduk.
Eğer İstediğimiz Gibi Bir Ortam Oluşturup Kurabilirsek Hepinizi Sunucumuza Bekleriz.

Tekrardan Herkese Teşekkürler :)

Tostar

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adı:Tuğra
Projeyi Nasıl Buldun:Bende 4 yıl ki halini istiyorum :)
Hangi Alım:Moderator
Tecrübeniz:%93 4 Serverde Adminlik Yaptım
Neden Bu Proje:Eski hali daha güzeldi Anne Ve Babamıza kötü laflar soylenmez ve dalga geçilmezdi :)))
Alınacağın Alımda Neler Yapabilirsin:Anne Yada Baba gibi ailevi küfürlere 5 gün ban atarım(küfürü sevmem) Daha eski günlerdeyiz gibi davranırım

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Düşünmemi sağlayan şey gördüklerimdir sen farklı bir şey mi görüyorsun ? elbette görüş açıları farklıdır lakin minecraft ortada.
Bence düşündüğün kadar da zor değil. Az da olsa istenilen tipte oyuncular var. Sayılarından daha çok varlıkları önemli. Eğer öyle kişileri nasıl sunucuya getirebileceğini bilebilirsen, pek bir zorluk yaşanmayacaktır...