Hyper Faction Acil Builder Alımı

Harun01234566543210

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu İki Resim İnternettede Var Merak Etme :)

UmutKing tanıdınmı beni? Ha bu arada nitrado olucaz haberin olsun bu konuda kararlıyız.

!!Server hamachiliymiş!!!

Emre istersen mesajın detayına bakarsan anlarsın istersen burayada yazıyım server hamachi şu an çünkü hostingden gün gitmesin diye birde sw nin yarısından fazlası hazır değil örneğin warplar bazı pluginler vb.

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
UmutKing tanıdınmı beni? Ha bu arada nitrado olucaz haberin olsun bu konuda kararlıyız.

Emre istersen mesajın detayına bakarsan anlarsın istersen burayada yazıyım server hamachi şu an çünkü hostingden gün gitmesin diye birde sw nin yarısından fazlası hazır değil örneğin warplar bazı pluginler vb.
peki kaç günlük açıcaksınız?

WheeZeTR

Live together, die alone.
En iyi cevaplar
0
Harun0123456654210 benimkini cevaplayabilir misin? çıkmam lazımda

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR, HER SORUYU HARUN'A SORMAYIN. BEN SERVERİN ADMİNİYİ, SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR SORU VARSA BANA SORABİLİRSİNİZ... /*\ /*\

mumutucar

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Nitradodan 4 Kişilik Aç İstediğin Kadar Kişilik Yapabilirim :) skypeden ekle

KediBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buildim İyidir Kendi Kurduğum 1 Faction Ve 2 Modlu Serverim Vardı Yani Warp,World Edit Gibi Plugin Ve Buildler Yapabiliyorum.
SS Alamadım Çünkü Yaptığım Buildlerin Save Dosyasını Silmiştim.

BurakRyz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haddinin Sınırına Çıkma... İstersem Ban Atabilirim, Ama Harun Sözünden Çıkmakta İstemiyorum.
Haddini Bil, Rahat dur !

Buildim İyidir Kendi Kurduğum 1 Faction Ve 2 Modlu Serverim Vardı Yani Warp,World Edit Gibi Plugin Ve Buildler Yapabiliyorum.
SS Alamadım Çünkü Yaptığım Buildlerin Save Dosyasını Silmiştim.

Çoğu Verdiğin Bilgiler Yalan Olduğu Belli Oluyor. Alınmadınız...

KediBey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Size Kanıtlamak Zorunda Değilim.Herkesi Kendiniz Gibi Sanıyorsanız Bu Sizin Kaybınızdır.Hiç Kimseyi Görmeden Bilmeden Yargılayamazsınız. NOKTA.

Son düzenleme: