Remastered
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
evet internette var kendim mc de yaptım yapa yapa buildimi geliştirdimBu İki Resim İnternettede Var Merak Etme![]()
evet internette var kendim mc de yaptım yapa yapa buildimi geliştirdimBu İki Resim İnternettede Var Merak Etme![]()
Bu İki Resim İnternettede Var Merak Etme![]()
!!Server hamachiliymiş!!!
peki kaç günlük açıcaksınız?UmutKing tanıdınmı beni? Ha bu arada nitrado olucaz haberin olsun bu konuda kararlıyız.
Emre istersen mesajın detayına bakarsan anlarsın istersen burayada yazıyım server hamachi şu an çünkü hostingden gün gitmesin diye birde sw nin yarısından fazlası hazır değil örneğin warplar bazı pluginler vb.
peki kaç günlük açıcaksınız?
yani builderların yaptığı okdar emekle buildler gitmesin dedim30-50 gün arası açıcaz gerisi alınan viplerin parasıyla devam ettircez
Buildin iyimi 2 build ss: Serverde yaparım beğenmezseniz atabilirsiniz zaten
Server için ne yapabilirsin (Build Olarak)?:Warpları vb
Nitradodan 4 Kişilik Aç İstediğin Kadar Kişilik YapabilirimUmutKing tanıdınmı beni? Ha bu arada nitrado olucaz haberin olsun bu konuda kararlıyız.
Emre istersen mesajın detayına bakarsan anlarsın istersen burayada yazıyım server hamachi şu an çünkü hostingden gün gitmesin diye birde sw nin yarısından fazlası hazır değil örneğin warplar bazı pluginler vb.
Nitradodan 4 Kişilik Aç İstediğin Kadar Kişilik Yapabilirimskypeden ekle
Kes sesiniUmutKing bizim serverimizde artık daha sana yer yok, yaptın bir kez aptallık devamını yapma !
Kes sesini
Buildim İyidir Kendi Kurduğum 1 Faction Ve 2 Modlu Serverim Vardı Yani Warp,World Edit Gibi Plugin Ve Buildler Yapabiliyorum.
SS Alamadım Çünkü Yaptığım Buildlerin Save Dosyasını Silmiştim.