Öğrenci Evlerinin Vazgeçilmezleri

Brando

Zafer ancak ona inananlarındır.
En iyi cevaplar
0
Gza2Q2.gif

Öğrenci Evlerinin Vazgeçilmezleri

Merhaba arkadaşlar bu konumda sizlerle Bir Öğrenci Evinde ki olmazsa olmazlar nelerdir bunları tartışacağız ben başlıyorum.

1- Makarna
2- Kahve
3- Bilgisayar​

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle geçen seferki konuda'da düşüncelerimi belirttiğim için beni konudan banlamazsanız sevinirim. Gerçekten bu konu'yu açmadaki amaç neydi ? Konu demeye layık bile değil ama neyse.

Konu dışında olduğunu daha yeni fark ettim :/

Son düzenleme:

Brando

En iyi cevaplar
0
Öncelikle geçen seferki konuda'da düşüncelerimi belirttiğim için beni konudan banlamazsanız sevinirim. Gerçekten bu konu'yu açmadaki amaç neydi ? Konu demeye layık bile değil ama neyse.

Konudan banlamaktan kastınız nedir? Ve Konuyu açmaktaki amaç insanları bir şeylerle meşgul etmek forumu canlı tutmak.

Son düzenleme:

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konudan banlamaktan kastınız nedir? Ve onuyu açmaktaki amaç insanları bir şeylerle meşgul etmek forumu canlı tutmak.
Hangi konu olduğunu tam olarak hatırlamıyorum fakat ben yorum attıktan 10 dakika sonra mesajım silindi onun ardından 2 dakika sonrada konuya girişim engellendi.

Brando

En iyi cevaplar
0
Hangi konu olduğunu tam olarak hatırlamıyorum fakat ben yorum attıktan 10 dakika sonra mesajım silindi onun ardından 2 dakika sonrada konuya girişim engellendi.

Kurallara uyduğunuz sürece bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum gönlünüz ferah olsun.