ArmorEffects - Giyilen Zırh Setine Göre Farklı Etkiler

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Merhaba dostlar ve yakışıklı kardeşlerim.
Bu konudaki eklenti fikrini yazdım.

İster decompile edip öğrenin ister sunucunuza yükleyip kullanın.
Tabi sözde o akşam yazacaktım ama elektriklerin gitmesi ve ertesi gün beni balığa götürmeye gelen arkadaşlarım sayesinde bugüne kaldı.
Allah kerim, sağlıcakla.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Kovalski

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
zincir çok yapmacık kalmış keşke benim dediğim oklardan etkilenmeme ve geriye sekmemeyi yapsaydın
Bu arada zincir zırhın olayıda kolay kolay deşilmemesi yani ok işlememe çok mantıklı

Başka bi örnek 4:35 :D

Not: 1.11.2 versionunda çalıştırdım plugini ama config dosyası bile oluşturmadı :/
Bir başka yenilik daha; altın zırh craftlandığında durabilitysini değiştirme eklenmeli hatta bütün zırhlara eklenmeli

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
zincir çok yapmacık kalmış keşke benim dediğim oklardan etkilenmeme ve geriye sekmemeyi yapsaydın
Bu arada zincir zırhın olayıda kolay kolay deşilmemesi yani ok işlememe çok mantıklı

Başka bi örnek 4:35 :D

Not: 1.11.2 versionunda çalıştırdım plugini ama config dosyası bile oluşturmadı :/
Bir başka yenilik daha; altın zırh craftlandığında durabilitysini değiştirme eklenmeli hatta bütün zırhlara eklenmeli

Sunucunun java 8 olduğundan emin ol.
Huyum kurusun fazla lambda kullanırım.

karahan117

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Neden GitHub veya başka bir Git Platformu değil Burak Bey, ben şimdi decompile edip kod yazma tarzınızdan mahrum kalacağım. Zip falan atın hocam bari bytecode'dan çevirmek ne ya :D

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Neden GitHub veya başka bir Git Platformu değil Burak Bey, ben şimdi decompile edip kod yazma tarzınızdan mahrum kalacağım. Zip falan atın hocam bari bytecode'dan çevirmek ne ya :D
Seni mi kıracam karahan, attım konuya.

Beyler plugin.yml yazmaya erindiğimden başka bir eklentimden kopyalamıştım.
Depend kısmı kalmış,güncelledim en son sürümü indirirseniz sıkıntısız çalışır.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Seni mi kıracam karahan, attım konuya.

Beyler plugin.yml yazmaya erindiğimden başka bir eklentimden kopyalamıştım.
Depend kısmı kalmış,güncelledim en son sürümü indirirseniz sıkıntısız çalışır.
- Deri hız iksiriyle yapılmış ve pot içinde sonsuz hız 2 kazanıyosun, potla birleşmicekse çöpe dönüşüyor :/.
- Altın zırhın configlerinde kaç yazarsam yazayim 22 sarı kalp veriyor :/

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Skript'deki olayda aynı metodu kullanıyor.Fakat işler başka bir eklentide o oyuncunun hareket hızıyla oynadığında karışıyor.
Bayağı bi geliştirdim ben skript olarak;

Altın Zırhın dayanıklılığının azlığınada böylede bi çare buldum :D
Ayrıca kalkanı güçlendirmek içinde ne olursa olsun her vuruşun 2 kalp götürmesini ayarladım dayanıklı oldu bayağı hele diğer pasifleri sayesinde ve 1.11.2 olduğu için iksir efektli potlarla beraber bayağı güçlü bir set oldu

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bayağı bi geliştirdim ben skript olarak;

Altın Zırhın dayanıklılığının azlığınada böylede bi çare buldum :D
Ayrıca kalkanı güçlendirmek içinde ne olursa olsun her vuruşun 2 kalp götürmesini ayarladım dayanıklı oldu bayağı hele diğer pasifleri sayesinde ve 1.11.2 olduğu için iksir efektli potlarla beraber bayağı güçlü bir set oldu
İşte olay düşündüğün kadar basit değil.
Gerçi senin için çalışıyosa sorun yok.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Görüyorum... Çok fazla static görüyorum....
Kaynak kodunu paylaşmış olmanı takdir ettim, bugünlerde bunu pek yapmıyorlar. Klavyene sağlık, inceleyebileceğim türde ve harika yazmışsın.