WorWideTRTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
2 saatdir bekliyorum Skypeme ulaşan yok ?
2 saatdir bekliyorum Skypeme ulaşan yok ?
Pluginin kodunu bilmezsen mute atamazsın tag ın olmaz çok ilgisi var akıl bile edemeyeceginAD ( ZORUNLU DEĞİL AMA OLSA DAHA İYİ OLUR ) : emirhan
SKYPE (HERHANGİ ULAŞACAĞIMIZ BİR AĞ ADRESİNİZ ) :facebook :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ (SADECE İSTENİLEN YETKİLER ) :rehber
TECRÜBENİZ ( ÖRN : 5 YIL OYNADIM 4-5 KERE REHBER OLDUM) :4.5 sene oldu bu oyunu oynayalı 6 kere rehber oldum 2 kere usta rehber 2 adminlik yaptım 2 kezde kendi serverimi açtım
PLUGİN BİLGİN ( ÖRN : %50 PLUGİN BİLGİM VAR ) :%0 kardesim rehberde plugin ne alakasadasdsadad
Teşekkürler. Evet Dediğim Doğru BekliyorumMerhaba Öncelikle Eğer Dediğiniz Gibi 1.2.5 Sürümünden beri oynuyorsanız ALınma İHTİMALİNİZ var Skype Ekleyecegim TAKİPTE KAL !!
AD ( ZORUNLU DEĞİL AMA OLSA DAHA İYİ OLUR ) : Levent
SKYPE (HERHANGİ ULAŞACAĞIMIZ BİR AĞ ADRESİNİZ ) :[email protected]
İSTEDİĞİNİZ YETKİ (SADECE İSTENİLEN YETKİLER )luginer
TECRÜBENİZ ( ÖRN : 5 YIL OYNADIM 4-5 KERE REHBER OLDUM) :2 yil oynadim 5 defa pluginer 10 20 defada builder oldum
PLUGİN BİLGİN ( ÖRN : %50 PLUGİN BİLGİM VAR ) :90%
Sa Kardeşim Ani Bir Kararla Yeni PLUGİNER almaya Karar verdik Skype Ekliyorum ..
Hayırlı Forumlar ...
Server açık değil
bir şey Sorcam nasıl %98.3 plugin bilgin oluyoEywallah kardeşim Bekliyorum
bir şey Sorcam nasıl %98.3 plugin bilgin oluyo
PLUGİNER
ADelcuk
Facebook:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.ordan ulaşıp Skype ismini atarsın
İSTEDİĞİNİZ YETKİluginer
TECRÜBENİZ :uzatmaya gerek yok 5.6 kere pluginer oldum vb yetkiler oldum
KOMUT BİLGİMlugin bilgim %95 oyun içi bilgim %90
Neden bizizin ihtiyacınız var ve ben bos durmayı sevmiyom sizin sunucunuzu zirveye ulaştırcağıma inanıyorum
Sunucuya Ne Getireceksin:Özel pluginler türkçeleştirilmis paketim
bulamıyom skype adresinizi facebook dan ekleyinSa Kardeşim Mandalin Adlı Arkadaşımız Benim Konumu Kopyalayıp + Benim Serverimin İsminde Başka Hosttan Server Açtığı İçin Hem Serverinin İsmini Hemde Forumu kaldırmazsa Dava Sürecine Gideceğiz ...
Alındınız Skype: [email protected] Diğer Alınanlarda Eklesin
bulamıyom skype adresinizi facebook dan ekleyinSa Kardeşim Mandalin Adlı Arkadaşımız Benim Konumu Kopyalayıp + Benim Serverimin İsminde Başka Hosttan Server Açtığı İçin Hem Serverinin İsmini Hemde Forumu kaldırmazsa Dava Sürecine Gideceğiz ...
Alındınız Skype: [email protected] Diğer Alınanlarda Eklesin