Yeni PvP Sunucusu !!! AutoTR.mcnetwork.me

Tunahangenc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AUTOTR Sunucu yetkili alımları
Admin :
İsim:
Oyun İsmi (Nick)
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) :
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) :
Kaç Yıldır Oynuyorsun :
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın :
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın :
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) :

Moderator :
İsim :

Yaş (İka Edici Sözler Geçmez) :
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) :
Kaç Yıldır Oynuyorsun :
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın :
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın :
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak)

Diğerleri daha sonra Bunlar bize yardım edecek

LeventForusdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Isim:Levent
Oyun İsmi (Nick):MaxFlash
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) :16
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) : 90%
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 2
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın : hackle vs atarim hack cikarsa ona 1gunlugune ban atarim kufur mute atarim
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın : Masumsam kanitlamaya calisirim
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) : 5 6 serverde falan

Son düzenleme:

EgeTunc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim :Ege
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez) :13
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) :%85
Kaç Yıldır Oynuyorsun :4
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : Adamın hack olduğuna emin olmassam kurucuya bildiririm küfür e karşı mute atarım(10 15 dk)
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın :Yetkim Haksız Yere(İftirayla)alındıysa suçsuz olduğumu kanıtlamaya çalışırım suçluysam bir şey yapmam
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak) 2 serverde moderatörlük yaptım isimleri gerekiyorsa(happycraft,optikcraft)

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin :
İsim: Safa
Oyun İsmi (Nick) safaminecraftta
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) : 12
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) : 1 admin 3 rehber
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 2-3
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın : küfüre mute hacke jail yada ban
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın : gerekliliğine göre susarım ya da söverim
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) : ivanosmc ama şu an kapalı

minecrafttttgirl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim : Nisa
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez) : 11
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) : %98 anlıyorum
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 3
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : Küfür edeni bulur , mute atarım, hack'i bulur ban yada jail atarım :)
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın : Suçluysam alabilirsiniz derim, suçlu değilsem kanıtlamaya çalışırım.
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak) ZamanTuneliTR de baskurucu oldum ama moderator gibi davranabildim :) ama şu an server kapalı açılacak :(

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin :
İsim: ALPER
Oyun İsmi (Nick) AlperBy1905
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) : 14
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) : %83 9 serverde admin oldum
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 5
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın : Durumu ss alıp diğer yetkilillere bildiririm ve gerekli işlemi yaparız
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın : Sıkıntı Yok Sevmezsen atabilirsin senin düşüncen
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) : FoxTribes , PolyCraft .. hatırlamıyorum en son bunlardı ama kapandı

Tunahangenc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim : Nisa
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez) : 11
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) : %98 anlıyorum
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 3
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : Küfür edeni bulur , mute atarım, hack'i bulur ban yada jail atarım :)
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın : Suçluysam alabilirsiniz derim, suçlu değilsem kanıtlamaya çalışırım.
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak) ZamanTuneliTR de baskurucu oldum ama moderator gibi davranabildim :) ama şu an server kapalı açılacak :(
Sunucumuz şu an açıldı bekliyoruz

Admin :
İsim: Emre
Oyun İsmi (Nick) : Taha_Pvp
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) : 13
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) : Yüzdelik : %95
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 5-6.Yıllarımdayım.
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın : Kurallarım Vardır.Genellikle Bir Yönetici Olduğumdan 1.Küfüre Uyarı 2.ye Susturma 3.Ye Kick Tekrara 1 Gün Ban Atarım - Hack ' e 1.De Uyarı 2.De Jail 3.De TEMPBAN Atarım. Asla Affetmem.!
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın : Ne Yapabilirim ki DOS Atacak Halimiz Yok Yani.Bir Sorun Çıkarmışsam Özür Dilerim Affetmenizi Beklerim.
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) : Adminlik Kuzenimin Sunucusunda Yaptım Genellikle Kişisel [Private] Sunucularımızda.
Genelliklede Geliştirdiğim Bir Proje Olan [SonSancak] - 2019 Projem İle İlgili Sürekli Kuruculuk Yapıp Projemi v2 'ye Yükseltme Çabası İçin Girerim.
(Bunuda Ben Ekleyeyim) Günlük Kaç Saat Sunucuda Olursun ? (AKTİFLİK DURUMU) : Her Hafta En Az 3 De Açar En Fazla Gece 1 (%45) 'e Kadar Oynarım Nasıl Olsa TEOG ' Bitti.
Sunucumuza Bekliyorum aktif edildi

GökdenizKurman

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim : Gökdeniz
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez ) : 17
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) : Pluginden anlarım biraz 8: moderatorluk bilgim %100 kontrol edin.
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 4
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : Hack e karşı video alırım sonra hack olduğunu iyice anlarsam banlarım veya jaile atarım küfüre karşı fotoğraf alıp mute atarım.
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın : Napabilirim ki?. Hiçbirşey yapamam serverde oynamaya devam ederim.
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak) Çoğu serverde oldum isim vermek istemedim. İyi forumlar..

Tunahangenc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim : Gökdeniz
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez ) : 17
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) : Pluginden anlarım biraz 8: moderatorluk bilgim %100 kontrol edin.
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 4
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : Hack e karşı video alırım sonra hack olduğunu iyice anlarsam banlarım veya jaile atarım küfüre karşı fotoğraf alıp mute atarım.
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın : Napabilirim ki?. Hiçbirşey yapamam serverde oynamaya devam ederim.
Nerelerde Moderatorluk yaptın (Araştırılıcak) Çoğu serverde oldum isim vermek istemedim. İyi forumlar..
Sunucumuza bekliyoruz

Kimliksizyt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin :
İsim: Gözkan
Oyun İsmi (Nick) :Kimliksizyt
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) : Ok
Deneyim (Ayrı Şekilde tmm

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderator :
İsim :rüzgar
Yaş (İka Edici Sözler Geçmez) :12
Deneyim (Plugin Bilgisi Vb...) :pluginlerin çoğundan anlarım daha çok pvp pluginlerinder
Kaç Yıldır Oynuyorsun :4
Hack'e Veya Küfür'e karşı ne yaparsın : hilelere karşı çok katıyımdır küfür sunucunun kurallarına göre mute atarım hileden saydığım şeyler:3. parti yazılımlar(huzuni vb),switch macro/normal macro,mouseye atanmış oyunu etkileyecek şeyler,drug click(sunucu sahibi bunu hileden saymıyorsa benim ne haddime)
Ben Senin Yetkini alırsam Ne yaparsın :sunucuda oynamaya devam ederim sagdece ilk birkaç gün içten içe nefret beslerim sonra unutur geçerim

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin :
İsim:Selcuk
Oyun İsmi (Nick):RakipsizOyuncu
Yaş (İkna edici laflar Geçmez) :14
Deneyim (Ayrı Şekilde Değerlendirilecektir) : 7 Sunucuda adminlik yaptım 3 serverde pluginer oldum 4 serverim oldu
Kaç Yıldır Oynuyorsun : 5
Küfür'e yada Hack'e Karşı Ne yaparsın : Uyarırım devam ederse Küfürse Mute Hack ise Jail e atarım
Ben Senin Yetkini alırsam ne yaparsın : hiçbir şey yapamam oynamaya devam ederim
Nerelerde Adminlik Yaptın (Araştırılacaktır) : kapandı sunucular

ama builder oldugum server var mmorpg sunucu pazar demo çıkcak sizin sunucunuzuda yüksek yerlere taşırım