Altın Play.MINEPRIMENW.COM | TÜRKİYENİN İLK PVE FACTIONSU | Sayısız Patronlar / Güç Taşları / Zindanlar / Yetenekler / Özel Büyüler / Maskeler /

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Gençler şimdi şöyle bir açıklık getireyim bu konuya, bravesteve falan katıldıysa konuya.

Sunucu basindan beri benimdi sunucuyu MaxiTR olarak açtık, medet builderimizdi, sevdik hoş çocuk dedik moderator oldu.

Buyuduk MaxiCraft olduk, medet kurucu olduk.

Dahada büyüdük WinterNetwork olduk. Hub olduk, geliştik geliştik. Medetin yaptigi hadsizlikler yüzünden zamanında battık, MEDET ATILDI.
Daha sonrasinda Özgür @MhyK0L yeni adminim ve ortagim oldu. Serveri büyüttük. Braveyi satın aldık. Kurucunun dersleriyle alakası yoktu.

Aldıktan sonra serverleri birlestirdim. 2 factions 2skyblock herseyden 2 tane vardi. En cok oynanani seçip oynanmayanları sildim.
Haliyle büyüyüp WinterNetwork olduk, o aralar cok iyi dostlar edindim, Recepden(GameTurk) tut Yiğite (UnioDex), ondan tut Buğraya.
Büyüdük büyüdük büyüdük. Bir takım sıkıntılar yüzünden en az 2 yıl ilgilenemedim sunucuyla, o arada domain bitti, server süreleri bitti, bütün serverlerim gitti. Bilgisayarımin dosyalari gitti vs. Yani sizi kandırmasın bu arkadaş. Winterin en baştan sahibi benim, şu an istesem geri de alırdım ama artık oynama isteğim kalmadı.
Sunucuda başarılar, adım bir yerde bile geçmemiş, keşke adı çalmasaydın. Eski oyuncuları çekmeye çalışmışsın adı kullanarak. Ben yoksam onlar yok :)

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Güzel bir resim ile bir konuyu anlatmak yerine bize sunucunun özelliklerini, kendinizden daha az tanıtsaydınız.
Evet, belki bu güzel sunucuyu daha iyi tanıyabilirlerdi!

BugaBuqa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server güzel lakin tek bir sıkıntı var. Warp arsalar bölümünde kendi farmımızda toplama yaparken aşırı bir takılma söz konusu oluyor. Bunun sebebini kendimde aradım ama pingim 50 den yükselmiyor. Zannediyorum ki aşırı yüklenmeden oluyor yani arsaların boyutu çok büyük. Onun dışında çok güzel bir server Tebrikler.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
10/9 1 puan kırdım bot atıp swi rahatca çökertebiliyorlar. onun harici her şey güzel sunucunuzda başarılar dilerim.
Bot için hala çözüm arayışındayım. Yakında onu da yapamayacaklar içiniz rahat olsun.

Güncelleme:

- Avatar sunucusu açık betadadır. Hepinizi bekliyoruz!

DUYURU!:
Konu güncellenmiş, Avatar bilgisi de konuya eklenmiştir. Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyiniz. Sunucuya gelip iyi veya kötü eleştiri yapmak sizin hakkınızdır. Yorumlarınızı bekliyorum!