Assasin Creed Map (gerçek) (türkçe)

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar Assasin Creed adlı bir mapı (SADECE TÜRKÇELEŞTİRDİM)

İnşallah beğenirsiniz fazla lafı uzatmadan mapın linkini falan vereyim resim ekleyemedim kusura bakmayın şartlardan dolayı işde link ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tabelaları takip ediniz map'tada belirttiğim gibi daha çok isderseniz beni takip edebilirsiniz

Yanlış anlamadan dolayı arkadaşlarımdan özür dilerim herkezin görüşü farklıdır teşekürler.

(Bu mapı ben yapmadım)

Puntono

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel yapmışsın.İnternetteki Assassin's Creep haritasına da çok benziyor.Linki de güzel çalmışsın.Aferin aferin güzel bir çalıntı çıkarmışsın.

Harita çalıntı.

patrayanist

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu paylaşımın aynısını, diğer ülkelerin minecraft forumlarında görmüştüm. Defalarca paylaşılmasına rağmen hala buraya çalarak, kendi yaptığın map gibi tanıtmış olmana da anlam veremiyorum. Böyle basit numaraların peşinde koşacağına, otur biraz emek ver.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
(ç)alıntı yapcağini hiç düşünmezdim. Gözümden düştün. :bored:

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeş ege abi nin mapini çalan birine ''çalmaya gerek yoktu kendin yapıp bir şey koysan yine de severiz demiştin''ee şimdi sen ne yapıyon? ondan farkın kaldımı?

Arcean

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PIKO_SALA nereden hatırlıyorum diyorum bende söylesenize baştan çalıntı mal uzmanı piko olduğunu...

PIKO_SALA

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR YAPTIM DERKEN SADECE TÜRKÇELEŞTİRDİM BU MAPI BENİM YAPTIĞIMI ZANNEDENLER VARSA BU YAZIYI OKUMALILAR ÇÜNKÜ ÖYLE BİR MAP YAPACAK KADAR ZAMANIM YOK ÜSTELİK O VİLLAYI BEN PAYLAŞMADIM SÖLEYİM BU HESABIM ÇALINMIŞTI E-POSTA'DAN YENİ KURTARABİLDİM KONUYUDA SİLEMEDİM ARTIK KALDI ORDA ZATEN ÇALAN KİMSE ÇALINTI YANİ GOOGLEDAN BULMUŞ GALİBA AMA BEN BU MAPI KENDİM YAPTIM DERKEN SADECE TÜRKÇELEŞTİRDİM ŞİMDİDEN BÖYLE DÜŞÜNENLERE TEŞEKKÜR EDERİM BU MAPI BAŞKA Bİ YERDEN ÇALIP BURAYA KOYMUŞ DİYENLERDENDE TEKRAR ÖZÜR DİLERİM.

tornado0908

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet Kardeşim Arkadaş Türkçeleştirmiş.(Helal Buda Kolay bir şey Değil:bored:)
Ama Seninde başlıgın sonunda alıntıdır yazmalıydın :bored: