--------> Usta Builderler Konuya !

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
Herkeze Selam Gençler Ben Yusuf Bugün İçimizdeki Cevherleri Keşfedicez ;

1 Sunucu Aldım Ve 7 ' Den 70 'e Bazı Oyuncuları Builder Olarak Deneme Fikri Aldım 1GB Ram Olan Sunucu Kolay Kolay Çökmez Zaten 2-3 Pl Oldugundan Lag Da Olmaz Katılma Şartları ;

İsminiz Ve Soy İsminiz :
Yaşınız :
Mikrafonunuz Varmı :
Skypeniz :
Ts3 Gireblirmisiniz :
Sizin Eklemek İstedikleriniz :

Evet Arkadaşlar Şartlar Bunlar Ama Ben Her İhtimale Karşı Skypemıde Konu Sonuna Bırakıcam Hadi Bakalım Hak Edenler Alınsın :D

tunnelbearty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İsminiz Ve Soy İsminiz :Adım Erdem Soyadım Terzi
Yaşınız : Yaşım 15 Ama Gayet Bilgiliyim
Mikrafonunuz Varmı : Microfonum Var Evet Markası : A4Tech PK-635K
Skypeniz :Skypem [email protected]
Ts3 Gireblirmisiniz :Ts3 Üm Yok Maleseef :(
Sizin Eklemek İstedikleriniz : Gayet Tecrübeliyimdir , Küfürden Nefret Ederim Ve Asla AMA ASLA! AGZIMA ALMAM VE KÜFÜR EDENLERDEN KACINIRIM ! , Anladıgım Pluginler : Essentials,GroupManager,Clearlag,VS. Varda Aklıma Gelmiyor , Saygılıyımdır , Yazım Kurallarına Dikkat Ederim Görüşmek Üzere

Server : 2-3 Pluginden mi? Oluşmakta Eger Öle İse Sunucunuz Pek Başarılı Olamaz .

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
En iyi cevaplar
0
İsminiz Ve Soy İsminiz :Adım Erdem Soyadım Terzi
Yaşınız : Yaşım 15 Ama Gayet Bilgiliyim
Mikrafonunuz Varmı : Microfonum Var Evet Markası : A4Tech PK-635K
Skypeniz :Skypem [email protected]
Ts3 Gireblirmisiniz :Ts3 Üm Yok Maleseef :(
Sizin Eklemek İstedikleriniz : Gayet Tecrübeliyimdir , Küfürden Nefret Ederim Ve Asla AMA ASLA! AGZIMA ALMAM VE KÜFÜR EDENLERDEN KACINIRIM ! , Anladıgım Pluginler : Essentials,GroupManager,Clearlag,VS. Varda Aklıma Gelmiyor , Saygılıyımdır , Yazım Kurallarına Dikkat Ederim Görüşmek Üzere

Server : 2-3 Pluginden mi? Oluşmakta Eger Öle İse Sunucunuz Pek Başarılı Olamaz .
skypeniz eklenmiyor ayriyeten sw faction veya skyblockd deyil buildtest sunucusu