|Öncelik Adalet|- Mc.TimeZoneTR.com -|Umduğunuz Sunucu|Muhteşem Hayatta Kalma Felsefesi|AÇIK|

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay kurucu ile adaş olmak

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucu guzelmis begendim 10 puan
Adaş veya değil herkes benim dostumdur :)
Puanlaman içinde ayrıca teşekkür ederim,
Sunucuda senide görmek isterim dilersen adını yaz geldiğinde bileyim :)
İyi oyunlar​

Sunucu rekorumuz (şuanlık) +28 olup en düşük genel olarak 10 kişi oynamaktadır.
Resim;

Herkesi servere bekliyoruz :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Adaş veya değil herkes benim dostumdur :)
Puanlaman içinde ayrıca teşekkür ederim,
Sunucuda senide görmek isterim dilersen adını yaz geldiğinde bileyim :)
İyi oyunlar​

Sunucu rekorumuz (şuanlık) +28 olup en düşük genel olarak 10 kişi oynamaktadır.
Resim;

Herkesi servere bekliyoruz :)
bilgisayarım bozuk kusura bakma .d

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarım bozuk kusura bakma .d
Önemli değil dostum yorum yapman yeterli :)

Bugün ne yaptık ?
Bugün belkide çoğu kişinin arkadaşıyla yarışabileceği bir sistem tasarladık.
Peki nedir bu sistem ?
Bu sistem sayesinde oyun içinden "/sayac" yazarak maden istatisiklerinize ulaşabilirsiniz.
Örnek görüntü ;

Anlık oyuncu sayımız,

Yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunarım, olmayanlarıda sunucuya bekleriz :)
TimeZoneTR

TimeZoneTR Rekor ! +44 Survival sunucu !
Aktif oyuncu sayımız 44 kişi olmuştur TEŞEKKÜRLER :) Yanımızda olan herkese teşekkürler.
Kanıt ekran görüntüsü (SS);

Konumuz bu gece güncellenecektir,
Sunucumuzda yeni Orman Eklenecektir bu gece yarısında , hiçbir item veya eşya kaybı olmayacaktır isterseniz evlerinizi taşıyacağız.

İyi Forumlar.

İyi Günler Forum Sakinleri
Bugünde +40 dan aşağı görmedik çok teşekkür ederiz.
Ormanımız Yenilendi Gelen Şikayetler doğrultusunda yeni eklentiler ekleniyor.

play.timezonetr.com
Bekleniyorsun

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Bir şey sorabilir miyim biliyorsun ki sunucuya girme şansım yok ama mapin bazı yerlerine köyler kasabalar şehirler yapsanız burada ticaret dònse güzel olmaz mı sence de craftolojide o sistem vardı ki tum minecraft oynamam boyunca en çok zevki o sunucuda almıştım. Ctaftoloji kapanınca da oyunu bırakmıştım zaten ./

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey sorabilir miyim biliyorsun ki sunucuya girme şansım yok ama mapin bazı yerlerine köyler kasabalar şehirler yapsanız burada ticaret dònse güzel olmaz mı sence de craftolojide o sistem vardı ki tum minecraft oynamam boyunca en çok zevki o sunucuda almıştım. Ctaftoloji kapanınca da oyunu bırakmıştım zaten ./

Dostum o biraz RPG sunucuya kaçıyor anladığım kadarıyla onu yaparsak survival bozmuş oluruz üzgünüm :(

Serveriniz gerçekten süper oyuncu kitlesi harika oynamanızı tavsiye ederim
Yorumun için teşekkür ederim sizin gibi oyuncularımız oldukça daha iyi yerlere geleceğiz umarım :)

TimeZoneTR olarak 6. günde rekorumuzu tekrardan kırmış bulunuyoruz.

Hepinizi sunucumuza bekliyoruz.
- TimeZoneTR

furekean

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır aradığımız başarılı ve özenli bir sunucu. Yetkililer ilgili ve online sayısında ciddi bir yükseliş bulunuyor.En son yeni makineye geçiş yapılıyordu sanırsam.
Gelelim buildlere spawnın neredeyse world editsiz olmasını ve ormandaki duvarları beğendim 10/9
Sistemlerde ileriye götürebileceğe benziyor başarılar!!

Son düzenleme:

GenjiHolwi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şu anda servere girilmiyor sanırsam herkesde öyle mi yoksa bende mi bir sıkıntı var arkadaşlar ?

K

KingCaganTR

Ziyaretçi
ewt şu an kapalı acılacak merak etmeyin... OdarkPure

Kakak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzun zamandır aradığımız başarılı ve özenli bir sunucu. Yetkililer ilgili ve online sayısında ciddi bir yükseliş bulunuyor.En son yeni makineye geçiş yapılıyordu sanırsam.
Gelelim buildlere spawnın neredeyse world editsiz olmasını ve ormandaki duvarları beğendim 10/9
Şu anda servere girilmiyor sanırsam herkesde öyle mi yoksa bende mi bir sıkıntı var arkadaşlar ?
Merhaba dostlar !
Eski server makinemizde ne olduğun anlamadığımız bir sebepten dolayı TPS aniden ve çok düşüyordu...
Bizde oyun keyfini düşürmemek için farklı bir hosttan yeni bir makine kiralık ve aktif ettik :)
Play.TimeZoneTR.com alan adının oturması (yönlendirilmesi) zaman alabiliceğinden dolayı Mc.TimeZoneTR.com IP adresinden bir süre giriş sağlayabilirsiniz.
Teşekkürler :)

Kusura bakma dostum sunucu taşımasından dolayı seni es geçtim :(
Yaptığın yorum için teşekkür ederim :)
1 hafta içerisinde 48 kişilik bir rekor almamız gerçekten bizi de çok mutlu etti emin ol
şu an bu yazıyı yazan kişi olarak (ZeroAres - Enes) sunucuda oyuncularla ilgilenmek gerçekten hoşuma gidiyor yardım etmek ve oyuncunun başarmasını sağlamak gerçekten çok gurur verici bir duygu :)
Yapılarımızı elimizden geldiğinde eklenti kullanmadan yapıyoruz ki emeğimiz geçsin
Sunucuya daha önce girmediysen seni sunucuda görmek isterim :)
Sistemler gün geçtikçe artıcak fakat yavaş yavaş hatasız olduğundan emin olmalıyız :)
Biraz karışık bir sıralama oldu sanırım :ha: neyse bu seferlik böyle olsun ^_^
Sunucuda değilsen eğer senide görmek isterim dostum

----------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni PARTİ Sistemi güncellemesi gelmiştir , artık arkadaşlarınızla takım halinde haraket edebilirsin!

Mc.TimeZoneTR.Com
Senin Dünyan Alışılmışın Dışında / Hayatta Kalma Felsefesi

SUNUCU ONLİNE

Deadzombiesplat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Ugur_Burak
Sunucu bilinmeyen sebepten ötürü kapanmış.
Bende daha yeni bilgisayara girdiğimden dolayı yeni açıyorum.
Kesintiden dolayı herkesden özür diliyorum.
İyi oyunlar...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Parti sistemi cok zekice la tebrik ederim