{-ShadowPvP-} - Yetkili Alımları - İçeri GEL ---->

FrAkLs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herkeze Selamun Aleyküm Forum Severler.
ShadowPvP adlı sunucumu açtım Şimdi İse Yetkili Alımı Yapıcağım...

Alımlar:
[Admin]

[Builder]
[Mod]
[Pluginer]
[ChatMOD] Yani:rehber

Unutmadan İp i de verelim: mc18.serveromat.net:27255
Sürüm:1.7.7

NOT:Servere Oyuncu Olarak Gelen ilk 2 KİŞİ IronDonor
Donor Sistemi
Donorlarımız Para İle ALINMAZ!
Her Hafta YEnilenen Skor Tablosunun 1. sine DiaDonor 2. sine GoldDonor 3. süne Iron Donor 4. sine N.Donor verilir.

İyi FORUMLAR...

DarkWars

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
kardes buıldır alımı varmı ıstersenız deneyebılırsınız ?ıstersen 2 sv de buılderım ıp verıyım gel bak yaptıgım hammadde ve lapis edıt lere ama sen bılırsın :)

Son düzenleme:

Daiman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardesim serveri nos açmısın neden dersen çünkü serveromat ın sevrerlri 10 20 dkay kapanıor

ErenErmiş

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba ilk önce serverinize katılmak ve builder olmak isterim bütün komutları biliyorum wg atmayı wordedit komutları fln biliyorum argo kullanmam saygılı gerektiği zaman ban atarım ama ilk önce uyarırım sonra bütün oyuncularla iyi anlaşırım... iyi günler oyundaki Adım SolarFlareBoss

Anqarizma

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende geliym

server kapali

benim oyun adim Anqarizma op olmak istiyorum

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şuanda
pl yükleniyo
birazdan açıcağız

map yükleniyo bide

kardesim serveri nos açmısın neden dersen çünkü serveromat ın sevrerlri 10 20 dkay kapanıor
Kardeş biz kapattık anladınmı
map yüklüyok
bide Pl paketi(yüklendi)

merhaba ilk önce serverinize katılmak ve builder olmak isterim bütün komutları biliyorum wg atmayı wordedit komutları fln biliyorum argo kullanmam saygılı gerektiği zaman ban atarım ama ilk önce uyarırım sonra bütün oyuncularla iyi anlaşırım... iyi günler oyundaki Adım SolarFlareBoss
Seni tanıyomuyum

derdim ama Tanımıyorum mlsf

şuanda
pl yükleniyo
birazdan açıcağız

map yükleniyo bide

Kardeş biz kapattık anladınmı
map yüklüyok
bide Pl paketi(yüklendi)

Seni tanıyomuyum

derdim ama Tanımıyorum mlsf
acayib diyesim geldi :D :D :D

Boşbirsusisesi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
selamun aleyküm öncelikle ben builder için gelmiştim olmassa admin güzel yaparım beğenirseniz falan yani el meeğinidir falan inaşalla beyenirsiniz ualaşabileceğpinz adres ise skype ım var Mr.Kurabiye eklerseniz konuşuruz :) :ci:

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Bu server Adı benim eski serverime ait ve ayrıca aynı adda HAZIR SERVER PAKETİ var

YANİ SİZ HAZIR AÇTINIZ