500-1000 TL Arası Laptop Önerisi

OzmenTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar kendime laptop alacağım 500 ve 1000 TL arası oyum oynamak için. Biliyorum bu fiyatta oynanmaz fakat Minecraft,cs 1.6,metin2,goley ve gta gibi oyunları kaldıracak. Önerilerinizi bekliyorum lütfen

Ve bir sorum daha olacaktı ininal kart ile minecraftin kendi sitesinden premium alabilir miyim acaba?

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bana sorarsan biraz daha para biriktirmelisin. Bu fiyata çok da kullanışlı bir şeyler alamazsın, ayrıca oynayacağın oyunlar bir süre sonra seni sıkabileceği için alternatif aradığında sistem gereksinimleri yüzünden yeni oyunlar bulamayabilirsin. Biraz daha beklemen daha doğru olur, hem belki bakarsın dolar düşer fiyatlar daha el verişli olur. O zamana kadar da biraz daha para biriktirir çok daha iyi bir sistem alırsın.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
O fiyata laptop yerine masaüstü alırsan daha kârlı olabilir.

Evet ininal ile premium alabilirsin.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim yorumlarınız için ama masaüstü kullanacak durumum yok ve maalesef fiyatı geçemiyorum :(
Şu ikisi nasıl minecraft için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu 1.sinde söylediğin oyunları sorunsuz oynarsında..
Bu site şüpheli göründü, almadan önce bir araştır, teşhir ürünleri yada deforme olmuş ürün satıyor olabilirler, aynı laptobun değişik mağazalardaki fiyatına bak.. normalde 1000 TL üstü olması gerek bu laptop ..

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
şu 1.sinde söylediğin oyunları sorunsuz oynarsında..
Bu site şüpheli göründü, almadan önce bir araştır, teşhir ürünleri yada deforme olmuş ürün satıyor olabilirler, aynı laptobun değişik mağazalardaki fiyatına bak.. normalde 1000 TL üstü olması gerek bu laptop ..
Bana da öyle geldi ama belki de Windows gibi bir işletim sistemi kurulu olmadığı için ucuz olabilir.