Bleach ( ブリーチ )

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Merhabalar dostlarım, bugün tanıtacağım anime; Bleach (Burîchi) dır.

Aksiyon,Doğaüstü güçler ve Dövüş olarak belirtilmiştir.
366 bölümü bulunmaktadır , Mangada daha çok bölüm vardır.
Konuyu şu şekilde özetleyebiliriz;
Kurosaki Ichigo(*) , 15 yaşında bir lise öğrencisidir. Lakin bir özelliği vardır ki küçüklüğünden beri ruhları görebiliyor, onlarla iletişim kurabiliyordu. Bunu bir falcıymışçasına kullanmak yerine, bu özelliğini saklı tutmayı tercih etti. Akşam, Ichigo yatağındayken evine bir Hollow(**) saldırdı. O esnada bir Shinigami(***) geldi fakat yenik düştü. Ailesini korumak uğruna güçlerini Shinigami'den kendine transfer ederek o Hollow'u yendi. Sonra da bu ikili birlikte Karakura Şehri'ndeki Hollow'ları avlamaya koyuldu.

Kod:
* = Anime'nin ana karakteridir.
** = Çürümüş ruh olarak da bilinir. Amacı diğer insan ve shinigami ruhlarını yemektir.
*** = Japonca'da Ölüm Tanrısı anlamına gelir. Amacı kötü hollowları arındırmak, iyi ruhları ise Soul Society'e göndermektir.

Benim tanıtımım burada bitiyor, yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.

Son düzenleme:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sırf bende konu yazıyorum diye okudum fakat pek okuyasım gelmedi, bence daha okumaya çekicek şekilde yaz :D

YN_UmutBeyTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
En Sevdiğim Animelerdendir Kendisi Başta One Piece Olmak Üzere En Sevdiğim 2.Animedir

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gayet güzel bir tanıtım olmuş o efsanevi savaş sahnelerini spoiler penceresi içinde paylaşırsan insanların daha çok ilgisini çekebilir.