Skript ile özel item yapma | yardım edin lütfen

albatrost

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdilik server tasarlıyorum, pl leri ve mapleri ayarlıyorum bittince server açıcam ve server Shoopkeeprs ile bir takas sistemi yapmak istiyorum örneğin altın parçası diyelim, bu altın parçasının adı
Kod:
Özelİtem
olsun bu altın parçasını verene köylü 10 level kazma gücü olan kazma versin istiyorum ama normal altın parçasıylada alıyorlar bunu sadece o skript ile yaptığım item'ı verip alsınlar istiyorum nasıl yaparım ?

Resimler İle küçük bir anlatım :

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
ShopKeepers kullanıyorsan altın yerine özel itemi koy karşısına. Alınıyor gibi göstersede almıyor.

ResultLuna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kaydederken de aynı şekilde kaydetmek gerekmekte, eğer zaten doğru kaydettiğine eminsen eklentinin son sürümünü kullandığına ve başka bir eklentiyle çakışmadığına emin ol. Onun dışında bir hata olması muhtemel değil, "Shopkeepers" bunu zaten destekliyor.

albatrost

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kaydederken de aynı şekilde kaydetmek gerekmekte, eğer zaten doğru kaydettiğine eminsen eklentinin son sürümünü kullandığına ve başka bir eklentiyle çakışmadığına emin ol. Onun dışında bir hata olması muhtemel değil, "Shopkeepers" bunu zaten destekliyor.

kaydetmek derken ? esc ye basıp çıkıyorum