Sunucumda Bloklar Kırılıyor. Acil Yardım Lazım...

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucumda 16GB RAM var. Ara sıra lag giriyor ve lag girdiğinde bloklar kirilabiliyor ve öyle kalıyor. bunun sebebi ve çözümü ne? Bilen varmı çok acil.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
World Edit ve World Guard ile düzgün bir wg attığına eminmisin ?

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen wg lerını felan kontrol et
eger sw ın skyblok felansa air map kullanabilirsin wg ledıgın alanlarda en azından atlama olmaz

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aynen wg lerını felan kontrol et
eger sw ın skyblok felansa air map kullanabilirsin wg ledıgın alanlarda en azından atlama olmaz
Sunucum Faction, Dediğiniz gibi wgleride kontrol ettim bir sıkıntı yok gözüküyor. Ayrıca Sunucuma verdiğim 16GB Ramin Sunucu en fazla 7GB sini kullNıyor. Lag olmasıda çok tuhaf.

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag olmasının tek sebebi bir plugininde veya bir dünyanda hata olmasıdır.
Timings kaydı almalısın yada latest.log 'u at yardımcı olalım.

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucum Faction, Dediğiniz gibi wgleride kontrol ettim bir sıkıntı yok gözüküyor. Ayrıca Sunucuma verdiğim 16GB Ramin Sunucu en fazla 7GB sini kullNıyor. Lag olmasıda çok tuhaf.
aslında guzel bir çözüm yolu var kardeşim bu problemi şöyle aşmıştım ben lapis hammaddeler pvp alanlarını air mapta farklı bir worlde
ormana özel farklı bir world
market enc vb yerlerede farklı bir world yapmıştık burasıda air mapta idi
ve bi önerim daha var bu görünmez blok ları çok fazla ve geniş yapma onlar kasma yapar
Ben şuanda boşum test serverimde istersen örnek maplar yaparım sana begenirsen uygularsın??

Lag olmasının tek sebebi bir plugininde veya bir dünyanda hata olmasıdır.
Timings kaydı almalısın yada latest.log 'u at yardımcı olalım.
aynen olabilir ama şöylede bişiy var hocam her kasmayıda pl lerde aramamak lazım biz ılk başlarda hep pl lerde aradık en son dayanamayıp farklı değişik ve kasma sorununu dusurmelık ıslemler yaptım oyun içinde ne diyim çok işe yaradı :D

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında guzel bir çözüm yolu var kardeşim bu problemi şöyle aşmıştım ben lapis hammaddeler pvp alanlarını air mapta farklı bir worlde
ormana özel farklı bir world
market enc vb yerlerede farklı bir world yapmıştık burasıda air mapta idi
ve bi önerim daha var bu görünmez blok ları çok fazla ve geniş yapma onlar kasma yapar
Ben şuanda boşum test serverimde istersen örnek maplar yaparım sana begenirsen uygularsın??

aynen olabilir ama şöylede bişiy var hocam her kasmayıda pl lerde aramamak lazım biz ılk başlarda hep pl lerde aradık en son dayanamayıp farklı değişik ve kasma sorununu dusurmelık ıslemler yaptım oyun içinde ne diyim çok işe yaradı :D
Sorun Lag Değil.Çok Nadir Oluyor Zaten. Fakat Lag Oluncada Bloklar Kırılıyor, Öyle Kalıyor.Her Warp İçin Farklı Bir Map Açmak Çok Fazla Laga Sebep Olmazmı?

yavuzkel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam tersi denedım dediğim gibi lapis hammaddeler pvp alanını canavarların ve blok ların az oldugu bir AİR MAP a yaparsan sıkıntın olmaz
Ormana özel ayrı bir dünya zaten şart -zaten özel arsalarda farklı dunyada
senin yapman gereken bir air mapta bu dedigim alanları yapman
zaten pvp alanı hammaddelerde enc vb yerlerde pvp canavar kesme gibi olaylar yok
bu alanların kasmasını en az %50 azaltacak tir zaten makınen 16 gb yarısı oyuna vermışsin demekki sein sistemde pek bi sorun yok
ozaman sorun oyun içi

Yani bu olayı çok yaşadım zararı olmaz karı olr senın için al sana bir air map vereyım bunu mc ne at tek oyunculudan bak bi 1 tan blok yok full air map
yapacagın yer bulutların ustunde olsun daha iyi :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu işlemi yapacaksan önce herkesi arsalara çek ve whıte lıst e alıp wg sını onu bunu tamam la test et aç