AntikFaction
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucumda 16GB RAM var. Ara sıra lag giriyor ve lag girdiğinde bloklar kirilabiliyor ve öyle kalıyor. bunun sebebi ve çözümü ne? Bilen varmı çok acil.
Sunucum Faction, Dediğiniz gibi wgleride kontrol ettim bir sıkıntı yok gözüküyor. Ayrıca Sunucuma verdiğim 16GB Ramin Sunucu en fazla 7GB sini kullNıyor. Lag olmasıda çok tuhaf.aynen wg lerını felan kontrol et
eger sw ın skyblok felansa air map kullanabilirsin wg ledıgın alanlarda en azından atlama olmaz
aslında guzel bir çözüm yolu var kardeşim bu problemi şöyle aşmıştım ben lapis hammaddeler pvp alanlarını air mapta farklı bir worldeSunucum Faction, Dediğiniz gibi wgleride kontrol ettim bir sıkıntı yok gözüküyor. Ayrıca Sunucuma verdiğim 16GB Ramin Sunucu en fazla 7GB sini kullNıyor. Lag olmasıda çok tuhaf.
aynen olabilir ama şöylede bişiy var hocam her kasmayıda pl lerde aramamak lazım biz ılk başlarda hep pl lerde aradık en son dayanamayıp farklı değişik ve kasma sorununu dusurmelık ıslemler yaptım oyun içinde ne diyim çok işe yaradıLag olmasının tek sebebi bir plugininde veya bir dünyanda hata olmasıdır.
Timings kaydı almalısın yada latest.log 'u at yardımcı olalım.
Sorun Lag Değil.Çok Nadir Oluyor Zaten. Fakat Lag Oluncada Bloklar Kırılıyor, Öyle Kalıyor.Her Warp İçin Farklı Bir Map Açmak Çok Fazla Laga Sebep Olmazmı?aslında guzel bir çözüm yolu var kardeşim bu problemi şöyle aşmıştım ben lapis hammaddeler pvp alanlarını air mapta farklı bir worlde
ormana özel farklı bir world
market enc vb yerlerede farklı bir world yapmıştık burasıda air mapta idi
ve bi önerim daha var bu görünmez blok ları çok fazla ve geniş yapma onlar kasma yapar
Ben şuanda boşum test serverimde istersen örnek maplar yaparım sana begenirsen uygularsın??
aynen olabilir ama şöylede bişiy var hocam her kasmayıda pl lerde aramamak lazım biz ılk başlarda hep pl lerde aradık en son dayanamayıp farklı değişik ve kasma sorununu dusurmelık ıslemler yaptım oyun içinde ne diyim çok işe yaradı![]()