SKRİPT HATAYI BULAMADIM

DarkMafia1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın forumdaşlar ben bir skript yazdım ama "with lore" ekleyince hata alıyorum bir bakarmısınız

Kod:
command /123:
    permission: özel
    trigger:
        give player 64 gold ingot named "&6&lAltın" with lore "&aAltını kullanarak köylülerden eşya alabilirsin"

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /123:
    trigger:
        give 64 gold ingot named "&6&lAltın" with lore "&aAltını kullanarak köylülerden eşya alabilirsin" to player

Kodun doğrusunu yukarda attım. Eğer hala çalışmıyorsa; TAB hatası yapmadığına emin ol. Ek olarak Skript'ini UTF-8 olarak kaydet ve tekrar dene.

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /123:
    trigger:
        give 64 gold ingot named "&6&lAltın" with lore "&aAltını kullanarak köylülerden eşya alabilirsin" to player

Kodun doğrusunu yukarda attım. Eğer hala çalışmıyorsa; TAB hatası yapmadığına emin ol. Ek olarak Skript'ini UTF-8 olarak kaydet ve tekrar dene.
Hmm Deichor Tanıdım
-EmreRS

DarkMafia1

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /123:
    trigger:

yok gene çalışmadı yanlış mı yazdım acaba

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /123:
    trigger:
Çalışacaktır.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
sorun eklentiden kaynaklanıyor kodda bir hata yok. ne yazık ki hangi eklentiyle olduğunu bilmiyorum.