LordOfFaction Adlı Sunucumuza Yetkili Alımı Var Kaçırma!!!

UgurSahin47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1Admin,3Moderatör,4Builder(Acil lazım builder),3Rehber,1Pluginer Alımı Vardır!
Adınız ve soyadınız:
Oyunda kullandığınız isim (nick):
Yaşınız:
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:
Skype adresiniz ?:
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):

Son düzenleme:

xplatintim54

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Kerem Ke***
Oyunda kullandığınız isim (nick): saif2cool
Yaşınız: 16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 6-8 arası
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: skype kullanıyorum
Skype adresiniz ?: facebook:242084636225455
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: evt var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: kendim yenilikler ekliyeceğim için istediğim bir şey yok :)
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Sunucunuza girmediğim için yorum yapamıyacağım
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Admin olmak istiyorum bilinçliyim saygılıyım.

UgurSahin47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Kerem Ke***
Oyunda kullandığınız isim (nick): saif2cool
Yaşınız: 16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 6-8 arası
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: skype kullanıyorum
Skype adresiniz ?: facebook:242084636225455
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: evt var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: kendim yenilikler ekliyeceğim için istediğim bir şey yok :)
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Sunucunuza girmediğim için yorum yapamıyacağım
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Admin olmak istiyorum bilinçliyim saygılıyım.
Arkadaşlık isteği attım gelirsen konuşalım.

vTeachy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Berk Karataş
Oyunda kullandığınız isim (nick): vTeachy
Yaşınız:16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 6+ Saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: Skype Kullanıyorum
Skype adresiniz ?: facebook:biroljanberk.tavbatir
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Daha henüz girmedim girince bakarım varsa söylerim.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Daha henüz girmedim girince bakarım varsa söylerim.
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Sizlere yardımcı olmak için ve oyunculara sunucuyu sevdirmek için...
ADMIN OLMAK ISTIYORUM EĞER ALINDIYSA MODERATOR

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Safa Çetinkaya
Oyunda kullandığınız isim (nick): safaminecraftta
Yaşınız: 12
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): babam pc alırsa hiç giremem ama birileri olursa dururum 5-6 saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: İkiside Var
Skype adresiniz ?: [email protected]
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Siz siz kalın değiştirmeyin.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Siz siz kalın değiştirmeyin.
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Rehber istiyorum oyuncuların sorusuna direk cevap veririm oyunculara (sınırını aşmadığı sürece) saygım vardır
İyi Serverler

UgurSahin47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Berk Karataş
Oyunda kullandığınız isim (nick): vTeachy
Yaşınız:16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 6+ Saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: Skype Kullanıyorum
Skype adresiniz ?: facebook:biroljanberk.tavbatir
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Daha henüz girmedim girince bakarım varsa söylerim.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Daha henüz girmedim girince bakarım varsa söylerim.
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Sizlere yardımcı olmak için ve oyunculara sunucuyu sevdirmek için...
ADMIN OLMAK ISTIYORUM EĞER ALINDIYSA MODERATOR
Gel kardeşim moderatör olarak test yapıcam.

Adınız ve soyadınız: Safa Çetinkaya
Oyunda kullandığınız isim (nick): safaminecraftta
Yaşınız: 12
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): babam pc alırsa hiç giremem ama birileri olursa dururum 5-6 saat
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: İkiside Var
Skype adresiniz ?: [email protected]
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Siz siz kalın değiştirmeyin.
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Siz siz kalın değiştirmeyin.
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Rehber istiyorum oyuncuların sorusuna direk cevap veririm oyunculara (sınırını aşmadığı sürece) saygım vardır
İyi Serverler
Tamam kardeşim hallediyorum hemen.

XXXSPXXX

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:ozan A****
Oyunda kullandığınız isim (nick):AhmetNart_TR
Yaşınız:14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):HAFTA İÇLERİ 5-6 HAFTA SONLARI 7-8
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:Skype(DENEME DENEME)
Skype adresiniz ?:Deneme Deneme
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Yok :(
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Daha girmediğim için bilemiyorum
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Daha girmediğim için bilmiyorum
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Çünkü Bu Serverin Büyüp Gelişeceğine İnanıyorum Aslında zaten kötü server diye bir şey yok serverin yetkilileri kötüdür ama bu sw nin gelişip büyüceğene inanıyorum

ulutürktanrıkorusun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız: Burak Keskin
Oyunda kullandığınız isim (nick): FlashBey
Yaşınız: 17
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 3 4
Skype veya Discord kullanıyor musun ?: Skype kullanıyorum.
Skype adresiniz ?: Ben verirsem çıkmayabilir aratınca ama genede şansını denersin. Skype : facebook:cinlihesab.5
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: İncelemem lazım sunucuyu
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: İncelemem lazım sunucuyu
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Profosyonel anlamda bu işi yapıyorum güzel server bulursam girip pluginer oluyorum hem tectübe anlamıdna kendimi geliştirirken aynı zamanda arkadaşlarım oluyor.
İstediğim Yetki : Pluginer.

cem2002

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Admin
Adınız ve soyadınız:Cem Ulusoy
Oyunda kullandığınız isim (nick):Taxfree
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):1-1.5(daha fazla girerim ama minimum)
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:Skype
Skype adresiniz ?:Bazajaytee
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Sunucuya henüz hiç girmedim
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Sunucuya henüz hiç girmedim
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Kendimi ve üyesi bulunduğum serveri geliştirmek ,insanlarla bir topluluk oluşturmak, bu topluluğu yürütmek hoşuma gidiyor. Seçilirsem serveri geliştirmek için elimden geleni yapacağım

UgurSahin47

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:ozan A****
Oyunda kullandığınız isim (nick):AhmetNart_TR
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):HAFTA İÇLERİ 5-6 HAFTA SONLARI 7-8
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:Skype(DENEME DENEME)
Skype adresiniz ?:Deneme Deneme
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Yok :(
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Daha girmediğim için bilemiyorum
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Daha girmediğim için bilmiyorum
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Çünkü Bu Serverin Büyüp Gelişeceğine İnanıyorum Aslında zaten kötü server diye bir şey yok serverin yetkilileri kötüdür ama bu sw nin gelişip büyüceğene inanıyorum
Seni bulamadım skype ta ama ne olmak istiyorsun

cagan10

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım ve Soy Adım : Çağan ERYILMAZ soy adımı vermekten çekinmiyorum
Oyunda kullandığım Nick : phosphor
Sunucuda 3-4-5 saat geçiririm
Adminlik Veya Modluk için
Bakın çoğu serverde adminlik ve modluk yaptım baya tecrütbeliyim ve saygılıyım aktifimde bence benden iyisini bulamazsınıs ego diğil
mic im de var
Eklemek İstediğim Şeyler Ben eklerim çoğu komutlarıda iyi bilirim
Neden mi İstiyorum
Çünkü serverlerde çoğu zaman iyileştirmişimdir ve hackleri iyi anlarım çok iyi adminlerdendim faka bi ara oyunu bıraktım fakat komutları hatırlıyorum bakın ben çok iyi yönetirim isterseniz skype den ekleyin ben daha uzun anlatırım Saygılarımla

Son düzenleme:

Mathias_Clayton

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve soyadınız:hüseyin ş------
Oyunda kullandığınız isim (nick):Mathias_Clayton
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):5-6-7
Skype veya Discord kullanıyor musun ?:evt
Skype adresiniz ?:Mathias_Clayton
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:evt
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:var
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:yok
Neden sunucumuzda bu yetkiyi istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):ramazanda oyuncuların canı sıkılıp oyuna girceğini biliyorum ve her zmn sinirli olucaklarınıda biliyorum ama ben bunlara naik davranmak istiyorum ve bende açıkçası ramaznada vakit geçirmek istiyorum
Rehper veya Builder