• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Güvenilirmi ?

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güvenebileceğin nadir firmalardandır. Benden önce çok kez tekrar edilmiş zaten

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Batihost Sahibi Saten VDS'Leri Kendisi yapmıyor OVH'den alarak bize satıyor.adam ne kazanacak. %25 Komisyon Kesmesi Onunda Hakkı Bu konuda Size hak vermiyorum.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Benim Sorunuma Bir Şey Söylemediniz niçin? Tekrar Tekrar Söyliyorum . Firmanizdan Hosting Aldigimdan İtibaren 30 TL 50 TL yatirdigimdan itibaren Websitenize Bağlanamıyorum . BU 1, Neden . 2, Neden ise . Büyük Sunucular Sizden Makine Almiş Olabilir Ama Bunu Reklam Olarak Kullanmaniz Acizliktir. Affedersiniz Ama . yanliş anlamayin . GameTurkMC LegendCraft. V.B Büyük Sunucu Dedikleriniz . Sizden Hosting Alsin O Önemli Değil Önemli Olan Sizin Onlari Kullanip da Üye Kazanmak için Reklam Yapmaniz Sponsor v.b Olaylar beni ilgilendirmiyen dişi şeyler. Tek söylemek istedigim Pahali Kaliteyi Temsil Eder. tabii ki Tartişilicak Bi Kalite Hub Açmak İstiyenler hiçbir Firmaya Güvenmemeli Bence Kendi Makinelerini Almalilar. Büyük Sunucu Olmak istiyenler Ayrica . Şunuda Söylemeliyim TC Kimlik olayindan kimse hoşnut değil. şahsen duyduklarim bunlar ve Mobil Ödeme Komisyon Kesmeniz v.b Olaylar Şahsen Sizi Nitrado fiyatlarindan ayirmiyor . düşünün Nitradoda Mobil Ödeme 20 TL yatirdiginda 20 TL Kredi Alirsin Batihost da ise Öyle değil . şimdi göremiyorum ki 20 TL yatirdiginzida 15 10 TL alabiliyorsunuz . bence Nitrado Dünya Çapında Harika Bir Firma Tek Eksiği Masaüstü Bağlantısı . Oda Mümkün Olursa Zaten Önünde Bi firma Durabilicegini Sanmiyorum.

Sana Onca SS Atabilrim Batihostdan herkes Şikayetçi Değil tabii ki Bazilari Yalaka Oyunu Oyniyor Ama Herneyse Sana link Atiyim İstersen . 100%70 60 Batihost Kullancilari Batihostdan Hoşnut Değil Nedenleri ise TC Kimlik İstemesi İlgilenmemeleri Veya birçok Sorun Sana bir şey Sorucam Bir Ayakabi Aldiğinda Ucuz Alip Yirtilmasinimi Tercih Edersin Yoksa Paraya Kıyıp Kaliteli ve Ömürlük bir şey Almayi mi . Cevap Senin.

Tc kimlik konusu için yazıyorum. Alınan sunucuda yasa dışı bir iş gerçekleşirse bunun bilgisi verimerkezinden isteniyor. Verimerkezi eğer sizin isminizi, tc kimlik numaranızı, IP adresinizi vermezse o suçu üstlenmiş oluyor. O yüzden sizden tc kimlik numarası isteme zorunluluğu ortaya çıkıyor.

Ayrıca; 01.11.2007 tarih ve 26687 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik” gereğince Yer Sağlayıcılar hizmet verdikleri tüm kişilerin nüfus bilgilerini kayıt altına almak zorundalar. Siz sözleşme yapmasanız da, fatura almasanız da bu ilgili yönetmelik yüzünden bu bilgiye ihtiyaçları var. Yani endişelenmeyin.

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Batihost Sahibi Saten VDS'Leri Kendisi yapmıyor OVH'den alarak bize satıyor.adam ne kazanacak. %25 Komisyon Kesmesi Onunda Hakkı Bu konuda Size hak vermiyorum.
Arkadas ozetlemis :D . Hosting firmasi olmak kolay degildir ayrica Nitrado dev bi firma adamlara mobil komisyonlar tabiri caizse "koymuyor" yani :)

successed

PLAY.İZMİRMC.COM 1.13 #BİR BLOK DÜNYASI!
En iyi cevaplar
0

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
Almanya v.b Ülkeler . Nitradoyu Kullaniyor Birçok Youtube de Videolarini Dahi Görebilirsin . Ayrica Firma Şirket v.b Olmiyabilirler Veya Olabilirler Bu Önemli Değil Benim için Önemli Olan Hizmetleri ve kalitesidir. Şirket Olsa Dahi veya Firma . Verdiği Hizmet Kötüyse Kimse Kullanmaz ama Şuana Kadar Nitradoya 500 TL den Fazla Para Yatirmisimdir. VİP Paralariyla v.b şeylerle Hiçbir Sorun Yaşamadim Batihost da ise 30 40 TL yatirdigimda birdaha Websiteye Bağlanamadım Nitrado Bi Şirket Değil mi? Adamlar Almanyada Bile Makine Satabiliyor. Tabi Türkiyede Çakma Nitrado Varsa O Başka İş. Şahsen Türkiyede Düzgün Hosting YOK üzgünüm Ya Kendi Makineni Alicaksin yada MCHosting Gibi Yabanci Şirketlerden.
Hayır yani şunu anlamıyorum , neden Türk firmalarını övmek yerine Türk halkının diliyle gavurları övüyorsun ? Hizmet 0 , kalite 0 , çalışanların ticketlere cevabı 0 . Burada hala konuşuyorsun.

notaldo

En iyi cevaplar
1
Kendin söyledin nitrado dünya çapında mütiş bir firma uzak masaüstü olarak bide . firsat verse güzel olucak.

Nitradoda Öyle bir şey yok Adamlar Rahat TC Kimlik Sormadan Halledebiliyor. Sadece Kullanıcılar. Fazla Bilgi Verilmesi Konusunda Endişelidir.
Nitrado buyuk ve guvenilir bir firma olabilir fakat Batihost da güvenilir ek olarak büyüklük konusunu tartışmaya gerek yok... Ve ayrıca uzak masaüstü gibi vb.(Hepsini sayamam) avantajları var :)
TC kimlik no konusu ile alakalı olarak da ;
TC kimlik numarası vermek hiçbirşeyi değiştirmez TC kimlik numarası devri kapanıyor yakında Kartlı sistem çıkacağı için hiçbirşey yapma şansları yok
+
TC numarası şuanda da bir şey yapamazlar Cilt No Aile Sıra no gibi daha birçok bilgi gerekir üzerine işlem yapılabilmesi için :) ...

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar nitrado zaten dünya çapında bir firma bunu herkes biliyor. Fakat adamların bir neler yaptıklarına bakın.
Sunucuyu veriyorlar gerisini sallıyorlar.
@sfemnksbk3 dostum 800 Tlden fazla kredim var bende neden yok böyle bir şey?

Nitrado dan pişman olan çok insan var. Batihost alıpta pişman olan insan pek göremedim. Burada 1,2 kişi

notaldo

En iyi cevaplar
1
Şahsen Batihost hakkinda öncedende böyle diyen oldu ve üye olup . 30 40 tl para yatirdigimdan beri websitesine bağlanamiyorum ip adresimi degiştirdigimde girebiliyorum rahatlikla :) biri bana bunu açıklasın lütfen

Zaten Yakinda Kendi Makinemi temin Edicem En iyisi bu
Öncelikle uzatmıyacam bu sefer kısa ve öz olarak söylüyorum :) bende BATİHOST müşterisim bende de 40 Tl lik hosting var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Gayet güzel erişim sağlanıyor... Ayrıca ip ile ilgili sorun senle alakalıdır ben şansan tum BATİHOST sitelerine giriyorum :) Ek olarak ise makineni temin edebiliyorsan ne mutlu sana ama kendi makinen için ADSL gibi bir internet falan düşünme EKSTRA Hat alınması gerek diye biliyorum :) ve DDoS koruması vb. şeyler de çok basit değil karar senin kararın para senin paran tercih de senin konuyu uzatmaya gerek yok !

NOT: Bir sorunun olduğunda ticket at genellikle sorunların %85 ini çözümlüyorlar :) :) :)
NOT2: Uzatmayacağım dedim uzattım :S

CroidNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yıllardır AxiTR kullanıyorum, daha sıkıntıyla karşılaşmadım çamur atmaktan vazgeçin. AxiOnline sunucusunda da açıldığı günden beri oynuyorum kapandı tabi o farklı mesele gıdım lag görmedim.
AxiTR bi zamanlar iyiydi fakat şu an neredeyse kimse axitr almıyor , aldıkları hostingler : rabisu , nitrado , batihost , hanibu , serverkurma Tarzında alıyorlar
İyi Forumlar..

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Dostum şahsen 3 senedir Nitrado kullanıyorum.Bi problemim olmadı.
BatıHost'da güvenilir bir şirket.Kullanabilirsin.

MrHappy

belki de bundan, artık hüznü ve acıyı paylaşıyoruz
En iyi cevaplar
0
AxiTR bi zamanlar iyiydi fakat şu an neredeyse kimse axitr almıyor , aldıkları hostingler : rabisu , nitrado , batihost , hanibu , serverkurma Tarzında alıyorlar
İyi Forumlar..
O zamanlar için geçerli dediklerim. Yıl olmuş 2017, her şey değişiyor.