• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Güvenilirmi ?

helsinki

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Batihost en guvenilir Hosting sirketidir. Unutmayın bu adamların tek isi sizinle ilgilenmek değil. Biraz empati yapmayı deneyin. Adamın karısı kızı var. Kızını gun icinde okula getirip götürüyor olabilir, hasta olabilir, bir yakını vefat etmis olabilir. Evet bir hosting sirketi var. Fakat unutmamanız gereken birsey var. Bu adamların sirketle ilgilenmesi gerektigi gibi kendi sosyal hayatlarıyla da ilgilenmeleri gerekiyor. Batihostta şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum. Size son bir şey söyleyeceğim. Sirket patronunun kendiniz olduğunu düşünün. Karinizla çocuklarınızla ilgilenmediğinizi düşünün birde Erkan Bey'in halini düşünün...

RecepUygr

play.GameTurkMC.com
En iyi cevaplar
0
Batihost kesinlikle güvenilir. Hiçbir hosting'in sunmadığı şeyleri size sunuyor. GameTurkMC sahibi olarak 1 yıldır çalışıyorum ve hiçbir zaman kötülüğünü görmedim pişman olmadım. Sağolsun erkan abi ve diğerleri 1 yıl içinde hep yanımızda oldular hep yardım ettiler. Onları ilgilendirmeyen konularda bile bize yardım ettiler.

Kesinlikle Batihost.com

TahsinK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
- Güvenilir.
- 7/24 Destek veren ekip.
- Slot Sınırı diye bi derdin yok.
ve daha onlarca özellik.

Hayla Düşünüyor musun ? tabii ki Batihost.com

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güvenli Hostun tek yeri diyebilirim ben bi 32 ded bi 16 bi 8 boyle takıldım elimden tam 11 makina geçti hiçbirinde bi hata sorun görmedim destek sistemleri çok iyi ticketler en fazla 1 saat içinde cevaplanıyor siteden kredi kartı ve mobil odeme sistemi yapabilirsin uygun fiyatları var Türk firma zaten her dedigini yapmaya çalışıyolar adamlar bence parayı hak ediyolar

BATİHOST <3

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
BatiHOST güvenilirdir, kaliteli ve ilgili bi' şirkettir kendileri. 20 TL'lik alışveriş'te yapsan 100 TL'lik alışveriş'te yapsan sana yine eşit davranıyorlar. Her zaman her daim BatiHOST!

manav000

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim Sorunlarım Vardı 5 Günde 15 Geçik Ticket Açtım Hepsine Teker Teker Cevap Verdiler.Doymadım Daha da açtım sorunlarımın hepsini düzeltiler param yoktu bana şans tanıdılar ve onlara 190 tlyi geçik para yatırdım ve devam edicem çünkü güvenilirler

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Mc destek bölümünde destek aç bakalım gerçekten yanıtlamamışmıyız. :)

Destektede burda ki nickini yaz sana ayrı ilgileneceğim. Böyle bir şey söz konusu bile değil.

bu ay bu kadar destek bileti cevaplamışız, sen gelip cevaplamadığına göre bizler cevaplıyoruz
Valla Selçuk haklı adamlar 1 değil 100 kişiyle aynı anda uğraşıyor :)