BroBuilder
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ticketmi ? Denedim 1 Sunucum Vardı Ticket Atmaya Bile İzin VermiyorlardıAma ticket atarsan ilgileniyorlar. Nitrado'da hiç yardımcı olunmuyor...
Ticketmi ? Denedim 1 Sunucum Vardı Ticket Atmaya Bile İzin VermiyorlardıAma ticket atarsan ilgileniyorlar. Nitrado'da hiç yardımcı olunmuyor...
Batıhost'tan bahsettiğine emin misin? Böyle bir şey söyleyeni ilk defa duyuyorum. Ben ticket attım. İlgilendiler.Ticketmi ? Denedim 1 Sunucum Vardı Ticket Atmaya Bile İzin Vermiyorlardı
Şaşırdım doğrusuevet batihost.com![]()
Ben Makina Aldim Neden İlgilendiler Bari Yalan Söylemeyelim.Batıhostda Birkaç Bozuk Makine Var Fakat Nitradoda Boyle Bir Sorun Yok Nitrado Tavsiye Ederim
He Ben YalancıyımBen Makina Aldim Neden İlgilendiler Bari Yalan Söylemeyelim.
Kardeşim O zaman anca gidersin nitradoya axiye hangi hub güzel sunucu nitrado cünkü ilgi 0He Ben Yalancıyım![]()
Mc destek bölümünde destek aç bakalım gerçekten yanıtlamamışmıyız.evet batihost.com![]()
Ticketmi ? Denedim 1 Sunucum Vardı Ticket Atmaya Bile İzin Vermiyorlardı
Valla Selçuk haklı adamlar 1 değil 100 kişiyle aynı anda uğraşıyorMc destek bölümünde destek aç bakalım gerçekten yanıtlamamışmıyız.
Destektede burda ki nickini yaz sana ayrı ilgileneceğim. Böyle bir şey söz konusu bile değil.
![]()
bu ay bu kadar destek bileti cevaplamışız, sen gelip cevaplamadığına göre bizler cevaplıyoruz