Yeni Tasarlıyıcam Türkiye For Speed Oyunun Araba Mekaniklerine 10 Üzerinden Kaç ?

10 Üzerinden

• Kullanılan toplam oy
    5

NeverJustPlay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba oyun mekaniği hazırladım Multiplayer yapacagım oyunda gta 1 gibi türklerin oldugu ve şu hani eskiden okullarda bilişim sınıfları vardı onlar için minik boyutlu bir oyun pc ne kadar kotu olsa bile kesin kaldırıcagına güveniyorum

Mekanik Test.rar indir ( Oyun İçinde )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virus Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Game Maker ile böyle şeyler kolaylıkla yapılır.Ne kadar basit gözüksede en basit oyun insanın 1 2 saatini alır :)

zRedDraqon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Game Maker ile böyle şeyler kolaylıkla yapılır.Ne kadar basit gözüksede en basit oyun insanın 1 2 saatini alır :)
Sonra Türkiye'den neden oyum yapımcısı şirket çıkmıyor. Çıkmaz tabi, adamların gururunu ve hevesini yok edin sonra da neden böyle oluyor diye sızlanın. Sen oyun yapımına direk olarak CryEngine ile Crysis 3 tarzında grafiklere sahip oyun yaparak mı başladın arkadaşım ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sonra Türkiye'den neden oyum yapımcısı şirket çıkmıyor. Çıkmaz tabi, adamların gururunu ve hevesini yok edin sonra da neden böyle oluyor diye sızlanın. Sen oyun yapımına direk olarak CryEngine ile Crysis 3 tarzında grafiklere sahip oyun yaparak mı başladın arkadaşım ?
Minecraft bile kare olduğu halde bu kadar ünlendi ki bir zamanlar herkes tarafından aşırı kolay bir şekilde yapılabilir bir haldeydi.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Dostum yazdığım yorumu bidaha oku derim.Hiçbir şekilde kötülemedim.Ayrıca sonda ne kadar emek harcadığını söylüyor ve saygı duyuyorum.
Çünkü aynı programla aynı şeyleri ben yapıyorum :)