Sadece servere 100 dolar ayırdım desem anlar mısın ? facede reklam atıp tutturanlar var bir facebook sponsorluya bakar tutturmakBöyle Bir Şeyin Garantisini Sana Kimse Vermeyebilir Sonuçta reklama ayıracağın bütçeye bakar bu işler...
O Zaman Tek Eksiğiniz Pluginler yani Daha önce sunucu açıp tutturmuş biri değilEkli dosyayı görüntüle 46557Malesef
Sadece servere 100 dolar ayırdım desem anlar mısın ? facede reklam atıp tutturanlar var bir facebook sponsorluya bakar tutturmak
Yanlış anlamışsın sen amatör pl amatör maplarla tutturmuş birini gördünmü sen daha önce ?O Zaman Tek Eksiğiniz Pluginler yani Daha önce sunucu açıp tutturmuş biri değil
Ya sus Gelmiş Bana aahhaha 10 gb serverim var aahah Özürlü SalakEkli dosyayı görüntüle 46557Malesef
Sadece servere 100 dolar ayırdım desem anlar mısın ? facede reklam atıp tutturanlar var bir facebook sponsorluya bakar tutturmak
Sana demedim Erene Dedim Yanlış AnlamayınYa sus Gelmiş Bana aahhaha 10 gb serverim var aahah Özürlü Salak
Sen ne diyon la değişikYa sus Gelmiş Bana aahhaha 10 gb serverim var aahah Özürlü Salak
Sana demedim Erene Dedim Yanlış Anlamayın