Minecraft|polycraft|1.8|gir iceri

Ademkn58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı 2 tane
İsim
Neden biz
Size ulaşabileceğimiz adresler(Skype v.b)
Reklamcı alımı 3 tane
İsim
Size ulaşabileceğimiz adresler (Skype v.b)

semih2601

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı 2 tane
İsim Semih
Yaş 17
Tecrübe Yüksek
Neden biz: Aslında soru neden siz olmalı çünkü sizin hakkınızda bir şey bilmiyorum. Tanıycaz umarım. Ben oyuncularla iyi bir iletişim kuruyorum ve onlara yaardımcı oluyorum.
Size ulaşabileceğimiz adresler(Skype v.b) Skypem biraz sorunlu başkaları ekliyemiyo beni :D siz verirseniz özelden veya burdan daha iyi olur.

Ademkn58

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı 2 tane
İsim Semih
Yaş 17
Tecrübe Yüksek
Neden biz: Aslında soru neden siz olmalı çünkü sizin hakkınızda bir şey bilmiyorum. Tanıycaz umarım. Ben oyuncularla iyi bir iletişim kuruyorum ve onlara yaardımcı oluyorum.
Size ulaşabileceğimiz adresler(Skype v.b) Skypem biraz sorunlu başkaları ekliyemiyo beni :D siz verirseniz özelden veya burdan daha iyi olur.
Neden biz demek istedigim zaten buydu Ademkn58 koraycan diye geciyor eklerseniz sevinirim

SuleymanAYDN

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
REHBER ALIMI İÇİN
İsim:Süleyman A.
Tecrübe:yüksek
Neden biz:Neden siz çünkü size aksaklık yapmamak ve yardımcı olmak isterim Çünkü boş zamanlar fazlasıyla çok bu vaktimi sizin serverinizde değerlendirebilirim diye umuyorum.
Size ulaşabileceğimiz adresler(Skype v.b):facebook:app7ico3svc.2qum9ddgvt. (ben size istek yolladım)

Worle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server ip nedir Gelip Ziyaret Etmek İsterim

Oyunculara Daha ilgili Olmanizi Tavsiye Ederim Girdigim Anda Kurucu Tarafindan Banlandim
Server Konusunda Tebrik Ederim Başarılı Bir Server

iyi gunler :)

Son düzenleme:

seasd

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rehber alımı 2 tane
İsim Selcuk
Yaş 14
Tecrübe 6 Yıldır Minecraft oynuyom 4 yıldır sunucu işleri ile ilgilendim
Neden biz Sunucunuzun Gelişmesi için