bahattindurmaz3
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Serverde setler çok hızlı kırılıyor nasıl düzeltirim
Bunu temelli kapama gibi bir şey varmıır?Setlere Kırılmazlık (UnBreaking) vererek...
Maalesef kapatamıyorsunuzBunu temelli kapama gibi bir şey varmıır?
Onu bizde bılıoz ama kırılmazlık varken çok hızlı kırılıoSetlere Kırılmazlık (UnBreaking) vererek...
Hızlı kırılması biraz imkansız amaOnu bizde bılıoz ama kırılmazlık varken çok hızlı kırılıo
hayır onu demiyorum şimdi bir zırh atıyorum koruma 1 ken keskinlik 1 kılıç ile 30 dk da kırılıyorsa koruma 2 de 1 saatte kırılır (misal tabii bu) Bunu değiştiren bir plugin kullandığınızı düşünmediğim için sadece ench basmanız yeterlidir. Ayrıca kırılma olayında karşıdaki nin yani vuran kişinin kullandığı kılıç hilesi var mı yok mu ve dikenler var mı bunlarda önemlikırılma süresi işte
peki şöyle bişi yapsa arkadaş mesela kırılmazlık 1000 misal bunu free ye satsa markette herkes kullansa iyi bir çözüm degilmi sncehayır onu demiyorum şimdi bir zırh atıyorum koruma 1 ken keskinlik 1 kılıç ile 30 dk da kırılıyorsa koruma 2 de 1 saatte kırılır (misal tabii bu) Bunu değiştiren bir plugin kullandığınızı düşünmediğim için sadece ench basmanız yeterlidir. Ayrıca kırılma olayında karşıdaki nin yani vuran kişinin kullandığı kılıç hilesi var mı yok mu ve dikenler var mı bunlarda önemli
iyi bir çözüm ancak bu çözüm için essentials config dosyasındanpeki şöyle bişi yapsa arkadaş mesela kırılmazlık 1000 misal bunu free ye satsa markette herkes kullansa iyi bir çözüm degilmi snce
unsafe-enchantments: true
bak bulduk krdeş sıkıntını dene biOnu bizde bılıoz ama kırılmazlık varken çok hızlı kırılıo