ArifBaykal
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Oyun içinde /time yazınca çıkan saatin gerçek saatle aynı olmasını yapabilecek varmı? Öyle oldumu hem güneşte gerçek saatle aynı gider.
Benim istediğim oyunda saat /time set 12:00 mesela gerçek hayatta 13:00 olduğunda oyundada /time set 13:00 olsunLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şunlar işine yarayabilir. Üsttekinin 1.8 desteği var.
Bu pluginler ile ayarlayabilirsin.Benim istediğim /time set 12:00 mesela gerçek hayatta 13:00 olduğunda oyundada /time set 13:00 olsun
ikisinidemi kullanayim ?Bu pluginler ile ayarlayabilirsin.
- Available modes: real time mode, in-game time mode, countdown mode or stopwatch mode
Biri yeterli. Üsttekinin 1.8 desteği var onu tavsiye ederim. Alttaki biraz daha basit geldi. Hem üstteki daha çok özellik barındırıyor.ikisinidemi kullanayim ?
Nasıl yapıcam bulamadım ?Biri yeterli. Üsttekinin 1.8 desteği var onu tavsiye ederim. Alttaki biraz daha basit geldi. Hem üstteki daha çok özellik barındırıyor.
Alakası yok. Plugin saat almıyor. 1 gün = 24 saat diyor. O andan itibaren günü 24 saat olarak kabul ediyor.Sadece Plugine bakmaz ama bu iş senin sunucunun kurulu olduğu makinede önemli sonuçta saati oradan alacak