kardeş featherboardda arsa sahibi igig yazıyo asdasdasd senin adın eddwardyt birazdaha dikkata pls asdnbasdasdMerhaba Ben Builder Olmak İstiyorum Skypedende İstek Attım
Başvuru Formu:
Ad Soyad:Mehmet Erdem
Minecraft Kullanıcı Adı: eddwardyt
Build Resimleri: Ekli dosyayı görüntüle 46573 Ekli dosyayı görüntüle 46574 Oyun İçinde Asla Hile Kullanmam Bu Sadece Hızlı Blok Koymak Falan İçindiEkli dosyayı görüntüle 46575
Bu resimler internette varAd Soyad: Alper Burak Tayhan
Minecraft Kullanıcı Adı: TWerztille (PREMİUM)
Build Resimleri:
![]()
![]()
Kuzenimle Yaptım Yemin ederim istersen skypesini veririmkardeş featherboardda arsa sahibi igig yazıyo asdasdasd senin adın eddwardyt birazdaha dikkata pls asdnbasdasd
arkadaş bizi herhalde anlamayacak sanmış arkadaşın adı :eddwardtyt (yanlış yazmış olabilirim) gösterdiği arsanın sahibi ise :igigMerhaba Ben Builder Olmak İstiyorum Skypedende İstek Attım
Başvuru Formu:
Build Resimleri: Ekli dosyayı görüntüle 46573 Ekli dosyayı görüntüle 46574 Oyun İçinde Asla Hile Kullanmam Bu Sadece Hızlı Blok Koymak Falan İçindiEkli dosyayı görüntüle 46575
asla hile kullanmam demişsin ama huzini kullanıyorsun ve o arsa senin değilMerhaba Ben Builder Olmak İstiyorum Skypedende İstek Attım
Başvuru Formu: