- En iyi cevaplar
- 0
Aşık olmak denince neden akla çocuk yapmak gelirki asıl basit olan sensin. Bence hiçbir alakası yok :'/Aşık olup bırakacağın bir robottan bahsediyorsan mantıklı fakat ben ilerisini de düşünüyorum.
Aşk bu kadar basit olmamalı.
Aşık olmak denince neden akla çocuk yapmak gelirki asıl basit olan sensin. Bence hiçbir alakası yok :'/Aşık olup bırakacağın bir robottan bahsediyorsan mantıklı fakat ben ilerisini de düşünüyorum.
Aşk bu kadar basit olmamalı.
Görüşüne saygı duyarım.Aşık olmak denince neden akla çocuk yapmak geliyorki asıl basit olan sensin. Bence hiçbir alakası yok :'/
Aşık oldun, nişanlandın, evlendin. Başka ne kaldı?Aşık olmak denince neden akla çocuk yapmak geliyorki :'( bence hiçbir alakası yok
İzdivaç Geymır'a hoşgeldiniz!Forumu evlenme programına çevirdiniz yahu.
Bir robota aşık olmakla evlenme programının ne alakası var. Onu geçtim aşık olmakla evlenme programının ne alakası varForumu evlenme programına çevirdiniz yahu.
Çok basit düşünüyosunAşık oldun, nişanlandın, evlendin. Başka ne kaldı?
İzdivaç Geymır'a hoşgeldiniz!
Evet, basit düşünüyorum. Basitçesi aslında bu kadar. İçi dolgulu Puf gibi. Dışarıdan basit bir abur cubur. İçinde binbir güzellik katan dolgu.Bir robota aşık olmakla evlenme programının ne alakası var. Onu geçtim aşık olmakla evlenme programının ne alakası var
Çok basit düşünüyosun![]()
Konuşmalarınız bir evlenme programını andırıyor.Bir robota aşık olmakla evlenme programının ne alakası var. Onu geçtim aşık olmakla evlenme programının ne alakası var
Evlenme programlarına senin kadar ilgili değilim. Anlayamıyorum, söylediklerimin hangisinin evlenme programıyla alakası varKonuşmalarınız bir evlenme programını andırıyor.
Derine inmek isterdim de burasi kizlarapruyor degil ban yemeyelimaşık olduğun kişiyle çocuk yapmak zorundamısın illaha
Bir zahmet inme.Derine inmek isterdim de burasi kizlarapruyor degil ban yemeyelim
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aşık olduğun kişiyle çocuk yapmak zorundamısın illaha
Hala fikrimin arkasındayım tşk*Aşq dediğin şey üreme isteğidir(basit bir canlı içgüdüsü**)![]()
izlediğim bir animede bunu konu almışlardı. İnsanlar silikon varlık robotlar ise insan olarak tanımlanıyorduTeknoloji o derece ilerlerse biz insan olarak kalır mıyız? Bence tartışılması gereken asıl konu bu.
Daha şimdiden oramıza buramıza çip koymaya başladılar. Teknoloji o kadar ilerlerse bize silikon varlık derseler yine iyi.izlediğim bir animede bunu konu almışlardı. İnsanlar silikon varlık robotlar ise insan olarak tanımlanıyordu![]()