Canım çok sıkılıyor... Öneri verirmisiniz?

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bilgisayarda yapacak bir şeyler arıyorum ama hiçbir şey yapmıyorum!?!?!? Çünkü yapacak bir şey bulamıyorum. Güzel oyun önerisi verirmisiniz?

Sistemim çok iyi değil, 2D falan farketmez yeterki sürükleyici oyun olsun.

Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Stardew Valley. Tek kelime ile müthiş bir oyun. Oyun 2D Grafikli bir çiftlik oyunu. Çiftlik oyunu diye bakmamazlık etme. Oyunda istediğin herşeyi yapabilirsin. Bence kesinlikle satın almalısın. Oyunun 24 TL bir fiyatı var. İndirimlerde 12 TL falan olur muhtemelen.
Steam linki =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: Oyunun sonu yok. Yani istediğin zamana kadar oynayıp,herşeyi yaptıktan sonra bitirebilirsin. Buda ayrı bi güzelliği

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
eğer country ballları seviyosan eu4 öneririm ama torrentten öneririm malum 48 tane dlc'si var para dayanmaz ona :D

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
Caunter Strike 2D oyna ben canım sıkılınca hep onu oynarım hem sitres de atıyor.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Aynen kardeşim hayırlı işler yap

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Starbound oynamani da oneririm

serkang

trapstar
En iyi cevaplar
0
Eğer bir kardeşin varsa steam'den yerel çoklu oyuncu kısmında bulabileceğin oyunlar: Gang Beasts,(online da oynanıyor) Party Panic,Overcooked(tek başınada oynanıyor) bunların dışında Unturned DayZ,Minecraft karışımı bir oyun.Hepsi eğlencelidir oynamanı tavsiye ederim.

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Undertale başla sırf oynamak bir iki haftanı alır zaten

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Undertale.Benim gibi canın sıkıldığında tekrar başla.Bitirdin mi? Tekrar başla.Tekrar ve tekrar.
5. kez bitirdim. 6. yolda.