Tamamen Türkçe Karakterle Dizayn Edilmiş Essentials

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Essentials Türkçe Karakter Destekli Mesaj

Herkese İyi Forumlar Arkadaşlar. Çok Uzun Zamandır Essemtials'a Türkçe Karakter Eklemeyle İlgileniyordum. Sonunda Bu Sıkıntımı Giderdim ve Dosyalarımı Sizlerle de Paylaşmak İstedim. Ayrıca Dosyaların hiçbirin de reklam vb. yoktur. Sadece 2 Satırda Skype Adresi Var Onları da Biraz Aşağı İnerseniz Görebilirsiniz...

LİNKLER

Essentials:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İLETİŞİM

DİPNOT

Mesaj Dosyasından 104 ve 105. Satırlarda ki Skype Adresini Kendinize Göre Değiştiriniz...
Birde Prefixleri SO Yerine Kendi Sunucu İsminizin Kısaltmasını Kullanabilirsiniz...

Ayrıca Bu Çalışma Sadece Bana Ait Değildir @Edoo81 Arkadaşımız 19 Ağustos 2016'da Bu Çalışmayı Yapmıştı, Ancak Ben O Dosyaları Yeterli Bulmayıp Tamamını Türkçe Karakterli Hale Getirdim. Yani Yapmanız Gereken Tek Şey Skype Adresini Düzenlemek,

Son düzenleme:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Eder:
- Teleport Mesajında ki Sorun Giderilip Linkler Güncellendi
Bilgisini Paylaşmak İsterim....

BerkantEserTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kural 9: Para kazandıran link kısaltmalar
Herhangi bir şekilde para kazandıran link kısaltma servislerinin kullanılmasına izin verilmez.
Arkadaşım, para kazandıran link kısaltma servislerinin yazıyor.
goo.gl para kazandırmaz.
Her neyse
@FuryRS Başkan hataları şurada düzeltip yüklersen daha iyi olur.
Emek verilmiş ancak renkler çok uyumsuz.
Noktalama işaretleri yok.
Büyük küçük harf düzeni yok.
Örneğin: " Işınlanma İsteği Gönderildi " yazmışsın. Bu " Işınlanma isteği gönderildi. " olmalıydı.
[Sunucu] Işınlanma....... yazmışsın.
[Sunucu]: Işınlanma....... olmalıydı.
[Sunucu]: Işınlanacağın warp asd olarak belirlendi. Yerine asd bölgesine ışınlanıyorsun olabilirdi.
En son olarak konu düzenini değiştirirsen çok güzel olur, resimler ile destekleyebilirsin, daha sade bir düzen seçebilirsin.
Bu en son, linkini verdiğin konu ölü konu kaldırsan iyi olur arkadaşlar konuyu hortlatıp ceza almasınlar.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
goo.gl para kazandırmaz.
Her neyse
Örneğin: " Işınlanma İsteği Gönderildi " yazmışsın. Bu " Işınlanma isteği gönderildi. " olmalıydı.
[Sunucu]: Işınlanacağın warp asd olarak belirlendi. Yerine asd bölgesine ışınlanıyorsun olabilirdi.
En son olarak konu düzenini değiştirirsen çok güzel olur, resimler ile destekleyebilirsin, daha sade bir düzen seçebilirsin.
Bu en son, linkini verdiğin konu ölü konu kaldırsan iyi olur arkadaşlar konuyu hortlatıp ceza almasınlar.
Düzeltip Güncelliyorum. Renk Konusuna Gelirsek Baştan Ele Alırım. Konuyu Kaldırıyorum.

Kural 9: Para kazandıran link kısaltmalar
Herhangi bir şekilde para kazandıran link kısaltma servislerinin kullanılmasına izin verilmez.
Google ın Kendi Kısaltma Servisidir. goo.gl Adresine Girerseniz Anlarsınız. Diğer Kısaltma Servisleri Gibi Bir Olayı Yok Bunun.

goo.gl para kazandırmaz.
Her neyse
Konu Düzenlendi + Essentials ve Linki Güncellendi
(Konu Tasarımına Resmi En Geç Bu Akşam Eklerim Teşekkürler Yorumun İçin)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ya ben bu Türkçe'leştirme işlerine sinir oluyorum. Ben en küçük şeye bile mükemmel koymak istediğim için renk kodlarını ve Türkçe dayıyorum metinlere. Al sana hata veriyor dosya. Yok neymiş orada &c kullanılamazmış. Yok neymiş prefix yüzünden çok uzunmuş. Vallahi sen git 350 satırı çevir. Sonra tüm satırlarda hata versin. Yani kendimi tam ekrana vuracak iken tuttuğumu hissediyorum.

Bahsettiğim şey şu ve evet. Paint yeteneklerimi yine arşa çıkardım.

Adsız.jpg

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ben bu Türkçe'leştirme işlerine sinir oluyorum. Ben en küçük şeye bile mükemmel koymak istediğim için renk kodlarını ve Türkçe dayıyorum metinlere. Al sana hata veriyor dosya. Yok neymiş orada &c kullanılamazmış. Yok neymiş prefix yüzünden çok uzunmuş. Vallahi sen git 350 satırı çevir. Sonra tüm satırlarda hata versin. Yani kendimi tam ekrana vuracak iken tuttuğumu hissediyorum.

Bahsettiğim şey şu ve evet. Paint yeteneklerimi yine arşa çıkardım.

Ekli dosyayı görüntüle 46764
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Ancak Anlamadığım Şey Türkçeleştirmede Sorun mu Var ? :D