Formu kopyalıyıp öyle doldurun.Build Olmak İstiyorum Yetenegim Cok Skype Adresim:Ugur Zorbozan
Cok Bilgim var
53 Serverde Basarıyla Gorevimi Yaptım.
Ve 4 yıldır Oynuorum
Yasım 16
Gmail zorunlu.Admin
Ad:Enes
Soyad:Karataş
Plungin Bilgisi: %100
Çalıştığım Server: Arkadaşımın Sw si paralı 310 tl yatırdı we server 3 yıl yaşadı sonra kapandı bida DarrskCraft serveri diye server serveri acayip yaptım kapandı ama çok iyi adminim onu bil
Sabahçı öğlenci olduğu için 1 de okula akşam 6 da eve geliyorum ondan 3 saat onlineyim
İfadem: alacağınızı düşünüyorum gidiş ifademde::kek:
bu arada gmailim yok ondan skypeden ulaşın: skypem: mustafagaming.turgut
5 mod = 3 sabah 2 akşam5Mod -.- aman allahım
Server Full yetkili dolcak sanırım ?
şuanda White list açık gelemezsin plugin denemeleri + lag temizlemeleri yapılıyorip paylas gelib oynayam
ip hem burdan hemde gmailden gönderilecekAd :Eren
Soyad :***
Plugin bilgisi :%97
Çalıştığın Serverler :4 kendi serverimi kurdum sonra bikaç kez baya bi oyuncu alan serverde çalıştım hardminecraft tı sanırım . oyuncular çok severdi beni. daha hatırlamıyorum hatırlasam ekleyeceğim
Kaç saat online kalabilirsin:yaz tatilide geldi 7/24
İfaden (samimi ciddi ):yani senin isteğine bağlı alırsın almassın almassan canın sağolsunbaşka ifadem yok ama yüzümi şöle gösteriyim
)
Neden biz :Çünkü baya bir serverde çalıştım ve sizlede çalışmak istiyorum eğer kabul ederseniz
Gmail :[email protected] İYİ GÜNLERip sini gmailden vericeksen söyle gmailde açık kalayım
![]()
Merak ettim, Java bilmeden plugin nasıl kodlayacaksın?Ad : Oğulcan
Plugin bilgisi : php, python, C#, html+css(ileri düzey) programlama dillerini biliyorum plugin yapımını da 0'dan yapabilirim yani
Çalıştığın serverler (rütben) : yaklaşık 2 senedir oynamıyorum oyunu ama uzun süreler adminlik yaptım
Kaç saat online olabilirsin : belli olmaz kesin bir şey söyliyemem
Neden biz : adam akıllı bi server olucağını düşünüyorum
Not: amacım yetki yada benzeri şeyler değil eskiden cok uğraşırdım ve sanırım içimde biraz özlem oldu bunu gidermek için yardım etmek istiyorum geri dönüş için skype: oqulcankaraman ulaşırsan iyi olur olmadı burdan yaz telefon falanda halledebiliriz.
İyi Forumlar..