RUNAWAY Geri Dönüyor

TuranTahsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben 'TuranTahsin'.RunAwayGaming kurucusu ve RunAwayGaming mc ekibi yetkilisi

bugün bu konumuzda açılcak olan skyblock için alım yapıcağız

[/FONT]
Admin
Skripter
Builder
Pluginer (Türkçeleştirme yardım edicek)

FORUM

*Ad:
Soyad: Gerekli Değil skypeden söyleyebilir
*Plugin Bilgisi:
*Hangi Dilleri Biliyor:Türkçeleştirmede yardımcı için

*Ad:
Soyad:
*Skript Yazabiliyormusun:

NOT: Sunucu 9 Haziran Günü Açılcaktır

NOT:*Bu İşaretler Zorunludur

BlooodyMarry

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Modwratör olabikirim skype hurmaabi deneyim var Pluginlerle aram baya iyi build iyi komutların hepsini neredeyse biliyorum dikkate alın :)

KebapCraft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad: Furkan
Soyad: -
Yetki: Builder
4 yıldır build yapıyorum 4 farklı sunucuda gorev yaptim. 6 - 7 map sunuculara yaptım.

Zulu

Hurra, Die Welt Geht Unter.
En iyi cevaplar
1
AD:Kerim
Soyadı:Umarım Zorunlu Değildir.
Yetki:Admin-Mod
Açıklama:oyuncularla aram iyidir.4 yıldır mc çokk oyunculu yonuyorum.Komut bilgim yüksek build seviyem ortadır.Şaka yapmaktan hoşlanır
Fazla Abartıya kaçmam.zor öfkelenir çabuk sakin olurum.yaptığım kötü şeylerden pişman olurum.güvene çok önem veirrim.dürüstüm.

Skype---->Siyah.İnci16

ÇağanQQ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad: Çağan
Soyad: skype den yazarım
6 yıldır mc deyim 8 kere builder yaptım 4 map yaptım 4 kere full serveri ben tasarladım

ve asıl önemli olan konu ise eğer bir erkek oyuncu bayan oyuncuya söverse ona 5 gün mute atarım 2.de ban atarım bunu yazayım 2 sw den bu yuzden atıldı

TuranTahsin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ad: Çağan
Soyad: skype den yazarım
6 yıldır mc deyim 8 kere builder yaptım 4 map yaptım 4 kere full serveri ben tasarladım

ve asıl önemli olan konu ise eğer bir erkek oyuncu bayan oyuncuya söverse ona 5 gün mute atarım 2.de ban atarım bunu yazayım 2 sw den bu yuzden atıldı

Kabul Edilmiştir istek gönderildi.

AD:Kerim
Soyadı:Umarım Zorunlu Değildir.
Yetki:Admin-Mod
Açıklama:oyuncularla aram iyidir.4 yıldır mc çokk oyunculu yonuyorum.Komut bilgim yüksek build seviyem ortadır.Şaka yapmaktan hoşlanır
Fazla Abartıya kaçmam.zor öfkelenir çabuk sakin olurum.yaptığım kötü şeylerden pişman olurum.güvene çok önem veirrim.dürüstüm.

Skype---->Siyah.İnci16
İsteğiniz kabul edilmiştir istek yollandı.

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*Ad: Mustafa Kerem
Soyad: BOŞ
*Plugin Bilgisi: Orta Düzey
*Hangi Dilleri Biliyor:Türkçeleştirmede yardımcı için : ingilizcem cok iyidir puilginleştirebilirim
Komut Bilgisi: Orta Düzey

UmuTM07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Umut
Soy Ad: -
Yetki: Builder, Moderatör
Açıklama: Küfür kullanmam 5 Serverda Builderlik Yaptım. Eğer Server'da warp eksikse yapabilirim