Kategori engellenebiliyor mu?

VAEHA225

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumun çoğunun "Skript" ve "Yetkili Alımları" olduğunu görüyorum, o (ve benzer) kategoilerin içeriklerini bir daha hiç görmemek için bir şey yapabilir miyim? Öyle bir özellik yoksa eklenebilir mi?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey olup olmadığını bilmiyorum ancak çok fazla skript konusu açan kişileri göz ardı edebilirsin.

VAEHA225

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey olup olmadığını bilmiyorum ancak çok fazla skript konusu açan kişileri göz ardı edebilirsin.
Skript'i bir şekilde çözdük diyelim, sunucu reklam ve alım konularını nasıl çözüceğiz? Bütün sunucu konuları tek kişiden gelmiyor, tek kişi de birden fazla sunucu konusu açmıyor (kurallara aykırı diye biliyorum).

Direk "bu kategoriyi engelle" tuşu olsa daha iyi olurdu bence.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
eskiden sunucu konularında yapılan mesajlar gözükmüyordu en son mesajlarda :c

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Forumun HTML'sine bakınca, çoğu konunun ".thread-node-XXX" diye bir sınıf aldığını gördüm. O sınıflar ile beraber bir konunun nerede bulunduğunu anlayabiliriz, ve filtreleyebiliriz. Gamer++'ya bu özelliği ekleyebilirim, ki ben de bazı kategorileri engellemek istiyorum.

Örneğin, "skyblock sunucuları" kategorisinin "kodu" 399. $(".node_399 a").text() yazarak görebilirsiniz. Ve skyblock sunucu konularını da $(".thread-node-399 .Tooltip").text() yazarak görebilirsiniz.

Adminler yapmazlarsa yakında Gamer++'da bunu görebilirsiniz.

edit: "xxx yazarak görebilirsiniz" derken nereye yazacağınızı söylememiştim, CTRL+SHIFT+İ ile çıkan konsola yazacaksınız

Son düzenleme:

VAEHA225

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Forumun HTML'sine bakınca, çoğu konunun ".thread-node-XXX" diye bir sınıf aldığını gördüm. O sınıflar ile beraber bir konunun nerede bulunduğunu anlayabiliriz, ve filtreleyebiliriz. Gamer++'ya bu özelliği ekleyebilirim, ki ben de bazı kategorileri engellemek istiyorum.

Örneğin, "skyblock sunucuları" kategorisinin "kodu" 399. $(".node_399 a").text() yazarak görebilirsiniz. Ve skyblock sunucu konularını da $(".thread-node-399 .Tooltip").text() yazarak görebilirsiniz.

Adminler yapmazlarsa yakında Gamer++'da bunu görebilirsiniz.

edit: "xxx yazarak görebilirsiniz" derken nereye yazacağınızı söylememiştim, CTRL+SHIFT+İ ile çıkan konsola yazacaksınız
Eklentiyi öğrenmem iyi oldu, kategori filtrelemeyi bekliyoruz.