MarvelMan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
PHP:
on damage:
if damage is greater than or equal to victim's health:
clear the victim's inventory
Son düzenleme:
on damage:
if damage is greater than or equal to victim's health:
teşekkür ediyorum çalıştı diğerinede bi bakabilirmisiniz sorun nedir?Bu şekilde denermisin;
Kod:wipe loop-player's sidebar set name of sidebar of loop-player to "&6Servercraft.com" set score "&7&l> &fSunucu" in sidebar of loop-player to 12
Birde bu şekilde deneyin;teşekkür ediyorum çalıştı diğerinede bi bakabilirmisiniz sorun nedir?
on damage:
if damage is greater than victim's health:
cancel event
set victim's health to 10
yok bu şekilde değil adamın üzerinde harika zırh var elmas kılıçla normalde vursanız yarım kalp gider ama bu skriptte adamın elmas kılıcının hasarı 7 olduğundan direk 7 canı varsa adamın envanteri sıfırlanıyor umarım anlatabilmişimdirBirde bu şekilde deneyin;
Kod:on damage: if damage is greater than victim's health: cancel event clear the victim's inventory set victim's health to 10
Hic boyle birsey yasamadim. Yardimci olamiyacagim.yok bu şekilde değil adamın üzerinde harika zırh var elmas kılıçla normalde vursanız yarım kalp gider ama bu skriptte adamın elmas kılıcının hasarı 7 olduğundan direk 7 canı varsa adamın envanteri sıfırlanıyor umarım anlatabilmişimdir