Gwent- Beta İncelemesi

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
Mesajlar
499
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
528
Puanları
1,640

The Witcher evreninden ve CD Projekt RED stüdyolarından hepinize merhabalar Gamer ailesi!

Gwent?! Anımsadınız değil mi? The Witcher 3: Wild Hunt oyununda bizlere harika bir oyun deneyimi yaşatan kart oyunu Gwent şimdi ayrı bir oyun olarak karşımızda.

The Witcher 3: Wild Hunt İncelemesi
Uzun zamandır piyasayı kasıp kavuran bir oyun türü olan kart oyunları Hearthstone, Clash Royale ve sayısız örnekleriyle karşımızdayken CD Projekt, The Witcher hayranlarının isteklerini göz ardı etmedi. E3-2016'da Gwent oyununu ayrı bir oyun olarak karşımıza çıkaracaklarını duyurdular. Kapalı betasından oyuncuların takdiriyle ayrılan Gwent artık açık beta olarak tüm oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Oyun içindeki 5 farklı tarafı temsil eden 5 ana destemiz bulunuyor. Ortak kartlar ve her desteye özel olmak üzere toplam 195 farklı kartı barındıran oyunumuz zengin animasyonlar ve taraflara özgü yeteneklerle bize muhteşem bir oyun keyfi sunuyor. Her deste ise 3 farklı lider karta sahip.
Yaratıklar: Oyun içerisindeki yaratıkların gücünü elinde toplayan deste Vahşi Av Kralı Eredin tarafından komuta ediliyor.
Kuzey Krallıkları: Ulu Kral Foltest tarafından yönetilen deste kuzey halkının Nilfgaard işgaline karşı direnişte kullandığı birimlerden oluşuyor.
Scoia'tael: İnsan olmayanlar. The Witcher evreninde halk tarafından dışlanan,çeşitli politikalar sonucu katledilen elflerden, cücelerden ve nicelerinden oluşan scoia'tael çeteleri.
Skellige: Özgür Skellige adalarının ulu klanları bu desteye adını veriyor. Mert savaşçılardan oluşan bu deste benim favorim.
Nilfgaard: Muhteşem Nilfgaard İmparatorluğu! Oyundaki en büyük medeniyet olan Nilfgaard ihtişamını destesinde de barındırıyor ve oyuncuların favori destesi halinde.
Resmi dağıtıcı gog.com tarafından hazırlanan sinematik oynanış videosu:
Yayınlanan ücretsiz DLC ile zaten bizi bizden alan muhteşem grafikler 4K ile apayrı oluyor. Eğer iyi bir sisteme sahipseniz ve Gwent oyununa ilgi duyduysanız kesinlikle bu DLC ile birlikte kurulumu yapmanızı öneririm.
Oyun arayüzüne gelecek olursak; market konsepti çok hoş bir seçim olmuş. Oyuna neşe veren Troll kardeşlerimiz burada Gwent ticaretine atılmış.
Normal ve rekabetçi oyun modlarının yanında arkadaşlarınızla da dostluk maçı yapabilen oyunumuzda rekabetçi oyunlara atılıp profesyonel bir oyun deneyimi için 10. seviyeye ulaşmanız gerekmekte.
Oyunu indirmek ve kaydolmak için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Gwent oyunumuzun beta tanıtımının sonuna geldik! Bu ve diğer oyunlar ile ilgili yazılarımda görüşmek üzere.
-Emin

Beraber oynamak isterseniz gog.com hesabımdan eklemeyi unutmayın!
ThtrkmN
Sağlıcakla kalın!
 


MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
Mesajlar
1,419
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,542
Puanları
3,070
Oyunu indirdim ve biraz oynadım. Şimdilik sadece AI savaşlarına girmiş olsam da biraz geliştirmeyle çok eğlenceli olabilecek bir oyun olmuş. Belki ileride yine herkesin konuştuğu bir oyun olur he?
 

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
Mesajlar
499
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
528
Puanları
1,640
Oyunu indirdim ve biraz oynadım. Şimdilik sadece AI savaşlarına girmiş olsam da biraz geliştirmeyle çok eğlenceli olabilecek bir oyun olmuş. Belki ileride yine herkesin konuştuğu bir oyun olur he?
Gönül ister ki World Of Warcraft'tan daha çok sevdiğim The Witcher evreninin oyunu daha popüler olsun ama tabii Blizzard'ın daha aktif bir online oyuncu kitlesi var. Zaman neler getirecek kim bilir?
 

Üst