LuckMC.rabisu.com ' Rezaleti

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önce merhaba arkdaşlar,

LuckMc Serverine girdiğimde Yetkililerin oyuncularla ilgilenemdiği ve yetkililerin argo kelimeler kullandığına şahit oldum.
ve Oyuncularla ilgilenmediklerini söylediğimde İlgilenmek zorunda Deyiliz... Diyerek cevap aldım. Tambi Rezalet Bi server
Bir çocuğun server açıp neler yaptığını tekrardan görmüş olduk bunun için birkaç ss var elimde.
Kısacası Serveri sizlere önermiyorum. Zaman kaybı ... argo içeren fotoğrafı buradan atamam fakat istiyenler için özenden atabilirim.

SS :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype adresinizi sordum yanıt yok ,
hackleri belirtiyorum yanıt yok
serverinizle ilgilenemiyecekseniz neden server açıyorsunuz anlamıyorum

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir yetki yanıt vermiyor ve ayrıca argo kelimelere ne dencek ?
Adamım, ben 2 yıldır bu tür sunucularla ilgileniyorum, 100k oyuncudan fazla oyuncuya hizmet verdim farklı sunucularda.
Neredeyse hiçbir oyuncum benim bu tarzımdan şikayet etmedi, boş yerde milletin anasına sövmüyoruz veya kişisel bir durum yüzünden hakaret etmiyoruz.
Sen hiç Hypixel'de bir lobide yetkiliye denk gelmemişsin, sor bakalım bir soru, cevaplıyor mu görelim.
Ya da başka bir hub Türk sunucusu vs.
Bilmediğin konularda yorum yapma, 2 3 kıytırık argo kimsenin bir yerine zarar vermez.
Kuyruk acının sebebini bilmiyorum, geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
İyi forumlar, bundan sonra boşuna yırtınma, cevaplamıyorum.

MhmdAkgn01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
abi bırakın 10 kişiye cevap veriyorum aynanda felan bizim sunucuyu bilen bilir o akdar kişi bana yazmasına rağmen elimden geldikçe cevaplamaya çalışıyorum böyle argo kelimeler yok ilglilenmek zorunda değilim felan yazmak kaliteyi düşürür.

LuckyMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
abi bırakın 10 kişiye cevap veriyorum aynanda felan bizim sunucuyu bilen bilir o akdar kişi bana yazmasına rağmen elimden geldikçe cevaplamaya çalışıyorum böyle argo kelimeler yok ilglilenmek zorunda değilim felan yazmak kaliteyi düşürür.
İlgilenmek zorunda değilim demiyorum, sohbette ard arda yazılan yazılardan zaten soruların 10 tanesinden 9unu göremiyorum.
Siz gidin bir büyük sunuculara, bakalım moderatörler cevaplıyor mu?
Ego yapmanın manası yok, kimin ne kadar kaliteli olduğu, ne olduğu ortada.
Ve her zaman demişimdir, benim yarattığım bir sunucuda kimse benim davranışlarımı sorgulayamaz, sorgularsa sadece kendini yormuş olur.

CreperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sesini duydun'mu böyle yanıt veriyorsun ? Oyun içerisinde yeteri kadar yetkili var iken kurucunun ilgilenmesini bekliyorsun. Sende bu beyin yaşıyla devam edemezsin zaten. ''nese, cok, kurmicaksın''
güzelim sesini duymama gerek yok yorumdaki tepkisi yaşını gösteriyor yeterli yetkili var hiç biri bakmıyor + adam demiş ilgilenmek zorunda değiliz bende dedimki ilgilenmiceksen server kurma burda yanlış olan ney ben 21 yaşındayım birçok server kurdum hiç bi oyuncumdan bu tarz şikayet almadım nedeni şu serverimde asla küfüre yer yok ilgilenmeyenin yetkisi gider isterse babamın oglu olsun fark yok

İlgilenmek zorunda değilim demiyorum, sohbette ard arda yazılan yazılardan zaten soruların 10 tanesinden 9unu göremiyorum.
Siz gidin bir büyük sunuculara, bakalım moderatörler cevaplıyor mu?
Ego yapmanın manası yok, kimin ne kadar kaliteli olduğu, ne olduğu ortada.
Ve her zaman demişimdir, benim yarattığım bir sunucuda kimse benim davranışlarımı sorgulayamaz, sorgularsa sadece kendini yormuş olur.
dostum aynen onu demişsin ilgilenmek zorunda değiliz

LuckyMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
güzelim sesini duymama gerek yok yorumdaki tepkisi yaşını gösteriyor yeterli yetkili var hiç biri bakmıyor + adam demiş ilgilenmek zorunda değiliz bende dedimki ilgilenmiceksen server kurma burda yanlış olan ney ben 21 yaşındayım birçok server kurdum hiç bi oyuncumdan bu tarz şikayet almadım nedeni şu serverimde asla küfüre yer yok ilgilenmeyenin yetkisi gider isterse babamın oglu olsun fark yok

dostum aynen onu demişsin ilgilenmek zorunda değiliz
Birader lütfen fotoğrafa bak "Oyundan cevaplamak zorunda değiliz" diyorum, lütfen, lütfen!

CreperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sunucuya geldim selam verdim alan olmadı hadi onu geçtim adam hile dedim 'deneme amaçlı' tepki ölçtüm rapor ladım hatta tek bi cevap almadım 3 defa rehber bakarmısın dedim yanıt alamadım bumu ilgilenme tarzın

Birader lütfen fotoğrafa bak "Oyundan ilgilenmek zorunda değiliz" diyorum, lütfen, lütfen!
''birader oyundan ilgilenmek zorunda değiliz'' ile ''ilgilenmek zorunda değilizin'' arasındaki farkı açıklarmısın ts3 sunucunuz varsa o ayrı bi mesele

LuckyMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sunucuya geldim selam verdim alan olmadı hadi onu geçtim adam hile dedim 'deneme amaçlı' tepki ölçtüm rapor ladım hatta tek bi cevap almadım 3 defa rehber bakarmısın dedim yanıt alamadım bumu ilgilenme tarzın

''birader oyundan ilgilenmek zorunda değiliz'' ile ''ilgilenmek zorunda değilizin'' arasındaki farkı açıklarmısın ts3 sunucunuz varsa o ayrı bi mesele
Ben skype üzerinden mesaj atan herkese destek veriyorum, TS3 sunucusu açılırsa kullanılmıyor.

CreperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben skype üzerinden mesaj atan herkese destek veriyorum, TS3 sunucusu açılırsa kullanılmıyor.
skype üzerinden cevap verilir diye bildiri atman gerekir ozaman duyuru bölümüne ekle şu mesajı ''Lütfen adminlere oyundan yazmayınız oyundan cevap verilmiyor skype üzerinden iletişime geçerseniz cevap alabilirsiniz'' bu şekilde bi mesaj eklersen şikayet azalır daha saglıklı olur dedigim gibi başarılı bi sunucun var ama yetkililerin biraz daha çaba göstermesi gerekiyor

LuckyMC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
skype üzerinden cevap verilir diye bildiri atman gerekir ozaman duyuru bölümüne ekle şu mesajı ''Lütfen adminlere oyundan yazmayınız oyundan cevap verilmiyor skype üzerinden iletişime geçerseniz cevap alabilirsiniz'' bu şekilde bi mesaj eklersen şikayet azalır daha saglıklı olur dedigim gibi başarılı bi sunucun var ama yetkililerin biraz daha çaba göstermesi gerekiyor
Var zaten kardeşim öyle bir duyuru...

CreperFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin yorumdaki tepkin'de yaşını gösteriyor zaten. Yetkili kaç kere belirtti size sunucuda moderatör var iken kurucudan cevap bekliyorsun. O değil 21 yaşında oluyorsun Forum ismini CreperFC yapıp minecraft resmi kullanman çok değişik geldi bana. Kurucu ilgisi beklemek 21 yaşındaki adama göre hiçte uygun değil.
hesap şahsıma ait degil eski sunucu adminime ait benim tepkim gayet doğal bir tepki yetkilinin belirtiğini benim dedigim sadece kurucunun cevap vermemesi degil hiçbir yetkilinin ilgilenmemesi kurucu ilgisi bekledigim icin degil server kuruyosa üyeler ile ilgilenmesi şart ben bu görüşü savunuyorum ilgi beklemiyorum

Var zaten kardeşim öyle bir duyuru...
ben görmedim varsa ozaman suçlu soranlardır neyse iyi günler iyi forumlar ortam daha gerilmeden bana müsade