- En iyi cevaplar
- 0
Bunun bedelini sana ödeteceklerdir.kardeş ne koruyabilmesi daha dün kızarttım patates adıda faruk tu görürsen serkana selam söyle diyordu yedim ketçapla
Bunun bedelini sana ödeteceklerdir.kardeş ne koruyabilmesi daha dün kızarttım patates adıda faruk tu görürsen serkana selam söyle diyordu yedim ketçapla
Rol yapmak çok zevklidir gerçekten deRol yapmaktan bende hoşlanırım. RolePlay yapmak da eğlenmenin bir yolu bence.
Daha uzun diye biliyorumPeki koalalar insanlar kadar yaşıyabiliyor mu ?
Ben 20 sene diye biliyorum. Kaplumbağa; doğrudur insandan uzun yaşar, ama tembel değildir koala gibi.Daha uzun diye biliyorum
En fazla yasayan canli en yavas hateket eden kaplumbağadır...
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz toplu olarak sanırım şiddete eğilimlisiniz. Antartika'da nasıl bir eğitiminiz var?Bunun bedelini sana ödeteceklerdir.
Antarktrika'da bizleri ya buzlara yada buzdan da soğuk sulara atarak eğitim veriyorlar.Bizde acıya dayanıklıyız.Çok kolay ağlamayız.Ayrıca intikam almak şiddete eğimlilik anlamına gelmez.Siz toplu olarak sanırım şiddete eğilimlisiniz. Antartika'da nasıl bir eğitiminiz var?
Bakalim ne kadar sicaga dayaniklisiniz [emoji48]Antarktrika'da bizleri ya buzlara yada buzdan da soğuk sulara atarak eğitim veriyorlar.Bizde acıya dayanıklıyız.Çok kolay ağlamayız.Ayrıca intikam almak şiddete eğimlilik anlamına gelmez.
Dostum biz güneş sıcaklığına bile dayanabiliriz ki sen bizi haşlamayla sınamaya çalışıyorsun.Bakalim ne kadar sicaga dayaniklisiniz [emoji48]![]()
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi