[Sheria] - #Survival Projesine Yetkili Başvuruları Açıldı !

WazzahKral

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 15
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...

Son düzenleme:

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 17
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...

Skypeden İletişime Geçiniz.

Zerdust

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Utku
[Yaşınız] :14
[Nerelisiniz] : Herkese açık yazmak bence doğru değil. Özelden yazarım ihtiyaç olursa.
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili ( Baş Moderatör ) :D
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Ben alttan alan biriyimdir. Kibar davranışlı ve tecrübeliyimdir .
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Serverdeki düzeni sağlamak ve oyunculara yardım etmek.
[Sabırsız birimisiniz] : Bazı durumlarda evet ama çoğunlukla hayır.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : bir şey yapmam. Doğru olan budur.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft'ı sevdiğim için oynuyorum ve sürekli orada kalıp bir serverde vakit geçirmek istiyorum. Yetkili olmak bana insanlara iyi hizmet etmemi sağlayacak ve kendimi iyi hissettirecektir.

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Alımlar durdurulmuştur.
2 Yetkili Kadromuza katılmıştır.
Alımlar oldukça konu altında paylaşılacaktır.

bokafa01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :alparslan
[Nerelisiniz] :adana çociği
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :10
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :admin çok istiyom
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :şişmanım derslerim iyi 4 yıldır minecraft oynutom
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :küfür yasak eventler sadece satt 10.00 ve 20.00 olur
[Sabırsız birimisiniz] :no
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :kurucunuz ayrılmışdır her zamanki gibi devam edecez
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :inecraft çok güzel bir oyun ve mutluluğu

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Yetkili Alımları Devam Etmektedir Gerekli Bilgileri Doldurup Foruma Mesaj Atınız ve Skype: creaturkx Adresinden Ulaşınız...

Yetkili Alımları Devam Etmektedir Gerekli Bilgileri Doldurup Foruma Mesaj Atınız ve Skype: creaturkx Adresinden Ulaşınız...
[Adınız] :alparslan
[Nerelisiniz] :adana çociği
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :10
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :admin çok istiyom
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :şişmanım derslerim iyi 4 yıldır minecraft oynutom
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :küfür yasak eventler sadece satt 10.00 ve 20.00 olur
[Sabırsız birimisiniz] :no
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :kurucunuz ayrılmışdır her zamanki gibi devam edecez
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :inecraft çok güzel bir oyun ve mutluluğu
BAŞVURUNUZ REDDEDİLDİ.
[Adınız] : Utku
[Nerelisiniz] : Herkese açık yazmak bence doğru değil. Özelden yazarım ihtiyaç olursa.
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili ( Baş Moderatör ) :D
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : Ben alttan alan biriyimdir. Kibar davranışlı ve tecrübeliyimdir .
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Serverdeki düzeni sağlamak ve oyunculara yardım etmek.
[Sabırsız birimisiniz] : Bazı durumlarda evet ama çoğunlukla hayır.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : bir şey yapmam. Doğru olan budur.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft'ı sevdiğim için oynuyorum ve sürekli orada kalıp bir serverde vakit geçirmek istiyorum. Yetkili olmak bana insanlara iyi hizmet etmemi sağlayacak ve kendimi iyi hissettirecektir.
BAŞVURUNUZ REDDEDİLDİ.

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
[Adınız] :Emre
[Yaşınız] :17
[Nerelisiniz] :İzmir
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] :8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] :Yetkili
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] :16 Yaşındayım Ve Anketörlük Yapıyorum(Türk Telekom)
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] :Yetkili Olan Mevki İlk Önce Sabır Ve Sorumluluk Gerektirir Ve Kişinin İstemesi Gerekir
[Sabırsız birimisiniz] :Hayır Tabikide
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] :Haksız Yere Atıldıysam 1 Kere Daha Konuşmayı Denerim Olmadı Skypeden Engeller Birdahada Görüşmem.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! :iş Vakitlerim Dışında Zaman Geçircek Ve Sıkıcı Olmuyan Bir Oyun Minecraft Server'de Yetkili Olmak İstiyorum
gmail: [email protected]
telefon:Gerekirse Veririm

Saday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Adınız] : Oğuzhan
[Yaşınız] : Saday
[Nerelisiniz] : Samsun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : 18 Yaşındayım Veri Tabanı Okuyorum 5 Senedir Minecraft Oynuyorum
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Saygılı Ve Sevgi Çerçevesinde İletişim Kurmalı,Disiplinden Taviz Vermemeli,Sorunları Çözmekten Kaçınmamalı Tüm Sorunlarda Elinden Geldiği Kadar Yardım Etmeli.
[Sabırsız birimisiniz] : Hayrı, Sabırsız Biri Değilim
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Aynı Samimiyette Sunucunuzda Oynamaya Devam Ederim Sonuç Olarak Yolumuzu Ayırdık Diye Davranışlarımdan Taviz Vermek Zorun Da Değilim.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft'ı Oynarken Zamanımın İyi Geçtiğini Düşündüğüm İçin Oynuyorum Severek Oynadığım Bir Oyun Sunucunuzda Yetkili Olmak Ve Ekibinize Katılmak Benim İçinde Önemli Bir Rol Oynamakta.

sans05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mevkiler : [Yetkili] - [Mimar] - [Sunucu tasarımıyla ilgilenen kişi (Sizin deyiminizle Pluginer)] - [D.Rehber] - [Site Canlı Destek]
[Adınız] :Erdem
[Nerelisiniz] : İzmir
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 9
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Admin sanırım yetkili oluyor
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : insanlarla iyi anlaşırım yardım etmeyi severim hackerlere karşı sinirliyim ama yinede yetkiliysem banlamadan veya ceza vermeden önce hep uyarırım
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : serveri düzene sokmak hataları (bugları) düzeltmek
[Sabırsız birimisiniz] : hayır
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : hiçbirşey yapmam
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft çok güzel bir oyun hayal gücünü geliştirici ve eğlenceli çoğunlukla lctrde falan oynuyorum ama yetkili olmak hoşuma gidiyor. Sizin sunucunuzda yetkili olmak benim için çok şey ifade eder insanlara yardım etmeyi seven birisiyim

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
[Adınız] : Oğuzhan
[Yaşınız] : Saday
[Nerelisiniz] : Samsun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Yetkili
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : 18 Yaşındayım Veri Tabanı Okuyorum 5 Senedir Minecraft Oynuyorum
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Saygılı Ve Sevgi Çerçevesinde İletişim Kurmalı,Disiplinden Taviz Vermemeli,Sorunları Çözmekten Kaçınmamalı Tüm Sorunlarda Elinden Geldiği Kadar Yardım Etmeli.
[Sabırsız birimisiniz] : Hayrı, Sabırsız Biri Değilim
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Aynı Samimiyette Sunucunuzda Oynamaya Devam Ederim Sonuç Olarak Yolumuzu Ayırdık Diye Davranışlarımdan Taviz Vermek Zorun Da Değilim.
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! : Minecraft'ı Oynarken Zamanımın İyi Geçtiğini Düşündüğüm İçin Oynuyorum Severek Oynadığım Bir Oyun Sunucunuzda Yetkili Olmak Ve Ekibinize Katılmak Benim İçinde Önemli Bir Rol Oynamakta.
Skype adresimizden iletişime geçin acilen.

Puncher11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım=Yasin
Yaşım=15
Nerelisiniz=Denizli
mınecraft bilgi düzeyim 10 üzerinden=10
Hangi Mevkide Olmak İstersiniz=Mimar
Bize Kendinizden Bahsediniz=Kaslıyım Biraz İri Yapılıyım derslerim orta (4-5 falan)
Yetkili Olduğunuz mevkinin yapması gereken Sorumlulukları nedir=Serverle ilgilenir ve rehber vb. yetkili olmadığında oyunculara yardım eder küfür edenlere mute atar ve Yapılacak çeşitli Buildleri yapar (Kurucunun vb. yetkilinin istediği Yapılar)
Sabırsız birimisiniz=aslında çabuk sinirlenmem ama sinirlendimmi çok sinirlemirim
Sizinle Yolumuzu Ayırırsak Ne Gibi İşlemler Uygularsınız=Bir şey yapmam ve içimdende (Belki Beni Beğenmemişlerdir) derim ve başka bir sw ararım
Neden Mınecraft Oynuyorsunuz ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir=mınecraft tarzı oyunları seviyorum ama zula cs:go tarzı oyunlarda oynuyorum ama mınecraft sanki benim için üretilmiş gibi oynuyorum