İngilizce yazın. Kendisi düzelsin!

AylinWinner

Neko-chan
En iyi cevaplar
0
Hepinize mutluluk dolu bir akşamdan merhabalar! :durt:

İngilizceniz iyi. Yeteneğinizde var. Bu özellik ile de düzgün yazmanın kural olduğu bir meslek buldunuz. Varsayalım ki yaptığınız en küçük noktalama hatası sizi işinizden alı koyuyor. Böyle üzücü bir durum ile kim karşılaşmak ister ki ? Şimdi şöyle bir düşünün. “ingilizce yazayım kendi düzelsin” ne kadar harika olurdu değil mi ? Şimdi size tanıtacağım uygulama Grammarly nedir bu grammarly ? Grammarly %100 ingilizce bir olan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde hiçbir noktalamaya veya yazmaya dikkat etmeniz gerekmiyor. Şimdi mutluca istediğiniz ingilizce cümleyi yazın. Sonuçta kendi kendine düzeliyor!​

Uygulamanın Pozitif (+) yanları​

Uygulama yazım hatası veya noktalama hatası olan her kişinin kullanabileceği ücretsiz bir uygulama. Ayrıca Facebook gibi çoğu yerlerde kullanılabiliyor.​

Uygulamanın Negatif (-) yanları​

Uygulamada Türkçe dil desteği yok maalesef. (aklıma gelen tek şey bu :b)​

Uygulamanın Tanıtım videosu. (ingilizce)​

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dil sınıfında okuyorum. Çoğu zaman böyle uygulamalara ihtiyacım oluyor. Sanırım bu işime yarayabilir, teşekkür ederim!

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kullanıyorum baya güzel. Bu yararlı konu için teşekkürler belki birilerine daha yardımcı olur :D

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İngilizce dili öğrencisi olarak işime yarayabilecek bir add-on. Fakat ben imla kurallarını her zaman kullanıyorum :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ah şunun bir de Türkçe versiyonu olsa da bizim daha Türkçe yazmayı bilmeyenlere yardımcı olsa.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yani ben şimdi ''Look at dat boi!'' yazınca onu ''Look at that boy!'' olarak mı düzeltecek?