olur ben düzenlerimElimde hatalı bir tane var isterseniz atayım editlersiniz ?
Rica ederimdeniyorum sağol![]()
{dogur.zumrut::*} kısmı ne işe yarıyor yazmassam olurmu ?Komutu belirtmek için kullanılır diye biliyorum
Yanlış olabilir![]()
Kendi kullandığım sk'nın bir parçasıydı silmeniz gerekiyor{dogur.zumrut::*} kısmı ne işe yarıyor yazmassam olurmu ?
at yazıyor ilk başında onuda sildim bakalım çalışacakmı 3-4 sk'dan yanlızca birini çalıstırabildimKendi kullandığım sk'nın bir parçasıydı silmeniz gerekiyor![]()
at yazıyor ilk başında onuda sildim bakalım çalışacakmı 3-4 sk'dan yanlızca birini çalıstırabildim
on rightclick with a coal_ore:
if display name of player's tool contains "asd"
every 1 seconds:
wait 59 second
drop 1 coal
O lokasyonda doğuruyor{dogur.zumrut::*} kısmı ne işe yarıyor yazmassam olurmu ?
every 1 seconds:
wait 59 second
drop 1 diamond at {dogur.dia:*}
Command /spawnekle:
trigger:
Add player's location to {dogur.dia::*}
Bu arkadaş yaptıysa doğrudurO lokasyonda doğuruyor
/spawnekle komutu ile eşyanın doğucağı yeri seçebilirsinizKod:every 1 seconds: wait 59 second drop 1 diamond at {dogur.dia:*} Command /spawnekle: trigger: Add player's location to {dogur.dia::*}
Kodu denemdim
/spawnekle derken ?O lokasyonda doğuruyor
/spawnekle komutu ile eşyanın doğucağı yeri seçebilirsinizKod:every 1 seconds: wait 59 second drop 1 diamond at {dogur.dia:*} Command /spawnekle: trigger: Add player's location to {dogur.dia::*}
Kodu denemdim
Dene bakalım çalışabilirat yazıyor ilk başında onuda sildim bakalım çalışacakmı 3-4 sk'dan yanlızca birini çalıstırabildim
çalışırmı ?PHP:on rightclick with a coal_ore: if display name of player's tool contains "asd" every 1 seconds: wait 59 second drop 1 coal
Durduğun konumda/spawnekle derken ?
ne yapmam gerekiyor şimdi ?
o koydugum blogun üstünde coal spawnlanmasını istiyorum