Oyna.HayatCraft.Net | Skyblock | Ramazana Özel Etkinlik | Rütbeli Skyblock | Emek Skyblock

BegFeyY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Uyarı] Sunucunuzda Birçok Açık Mevcut. Eğer Hiçbir Fikriniz Yok ise Bana Ulasarak Bu Acıkları Kapatabilirsiniz :)
Vede Siz Şimdi Wurs Kullanıyorsun V.b Gibi Lafları Yazmadan Önce Söyliyim; Biz Bir Açık Bulma Timiyiz GhostTim Olarak Türk Sunucuları & Websitelerine
Zarar Vermeksizin Açığını Kapattırıyoruz :)
--------------------------------------------------------
|GhostHT| - |Secury| - |Lamers| - - - - -

Birkaç Resim Eklicem. :cay:

Vede Sunucunuzun ismini SonOsmanlı Olarak Değiştirmişsiniz Dikkatimi Çekti.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SkyWars Sunucunuzda Loginsiz Giriş Açığı Mevcut, Kimbilir Belki Diğer Sunucularınızda Da Bu Hata Mevcuttur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buda Motd

+++ LOBİDE DE AÇIK MEVCUTTUR +++

Son düzenleme:

markolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
[Uyarı] Sunucunuzda Birçok Açık Mevcut. Eğer Hiçbir Fikriniz Yok ise Bana Ulasarak Bu Acıkları Kapatabilirsiniz :)
Vede Siz Şimdi Wurs Kullanıyorsun V.b Gibi Lafları Yazmadan Önce Söyliyim; Biz Bir Açık Bulma Timiyiz GhostTim Olarak Türk Sunucuları & Websitelerine
Zarar Vermeksizin Açığını Kapattırıyoruz :)
--------------------------------------------------------
|GhostHT| - |Secury| - |Lamers| - - - - -

Birkaç Resim Eklicem. :cay:

Vede Sunucunuzun ismini SonOsmanlı Olarak Değiştirmişsiniz Dikkatimi Çekti.

SkyWars Sunucunuzda Loginsiz Giriş Açığı Mevcut, Kimbilir Belki Diğer Sunucularınızda Da Bu Hata Mevcuttur.

Buda Motd

+++ LOBİDE DE AÇIK MEVCUTTUR +++
Merhabalar;
Sunucumuz bakıma alınmış ve test aşamasındadır, aynı zamanda sunucumuzda şu an skywars adında bir oyun dahi açık değil, hangi iple girdiniz bilmiyorum ama bu yazı ve mesajlar bizim sunucumuza ait değil. sadece çakma lobi görüntüsü bize ait ama oda bitmiş değil :) skywars dediğiniz nedir ? skywars bile yok bizde :)

BegFeyY

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar;
Sunucumuz bakıma alınmış ve test aşamasındadır, aynı zamanda sunucumuzda şu an skywars adında bir oyun dahi açık değil, hangi iple girdiniz bilmiyorum ama bu yazı ve mesajlar bizim sunucumuza ait değil. sadece çakma lobi görüntüsü bize ait ama oda bitmiş değil :) skywars dediğiniz nedir ? skywars bile yok bizde :)
oyna.hayatcraft.net:25570 İp Bu

markolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu Aktif Herkesi beklerim 10 kişi olduk sizide görmek isterim İyi oyunlar :)

Hub sunucumuz sadece skyblock olarak, size kaliteli skyblock sunmak adına yoluna devam ediyor, Sizleride aramızda görmek isteriz :)

Hepinizi bekliyoruz :)

Günceldir herkesi bekleriz, Sunucumuzda kalıcı olan oyunculara özel hediyeler verilecektir :)

Güncel arkadaşlar hepinizi bekleriz :)

markolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu her bakımdan güzelde oyuncu çekse :)
Teşekkürler :)
Biz insanlara güzel hizmet sunmaya çalışıyoruz kardeşim :) Gelmek isteyen gelir :) Herkesi adaletli ve keyifli bir oyun için sunucumuza bekleriz.

sunucumuz sürekli açıktır, herkesi bekleriz.