Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Builder İçin
ADIN:Erdem
SOYADIN özel bilgilere girilmez
TECRÜBEN: %90
KOD BİLGİN: %98
KAÇ SAAİT ONİLESİN: yaz tatiline giriyoruz gün boyu diyelim
SKYPIN: özelden atarım
Builder İçin
ADIN:Erdem
SOYADIN özel bilgilere girilmez
TECRÜBEN: %90
KOD BİLGİN: %98
KAÇ SAAİT ONİLESİN: yaz tatiline giriyoruz gün boyu diyelim
SKYPIN: özelden atarım
Builder İçin
ADIN:Yusuf Arda
SOYADIN:Çetin
TECRÜBEN:3 Kere Kendi Sw Mi Actım Bir Tanesi Günlük 45 Online Alıyordu 5 Sw De Mod Luk 7 Sw De Builderlik Yaptım
KOD BİLGİN:://sphere //hcyl //wand //set //pos1 //pos2 /hd /crate /rg /rg flag hammadde wg si vip hammadde wg si gibi seyler
KAÇ SAAİT ONİLESİN:Hafta İci 12 Hafta Sonu Sabah Lıyorum
SKYPIN:[email protected]
REHBER İÇİN:
ADIN:Ali Ertug
SOYADIN:TUNÇ
TECRÜBEN:3 sw de Rehber 1 sw de Mod oldum ama hepsinde kısa süreli görev yaptım şimdi kalıcı bir sw arıyorum
ONİLE SAATİN:Yazın Sabah 11 den Akşam 6-7 ye kadar arada 1-2 saatlik gecikme olabilir
SAYGILIMISIN:Evet Saygılıyım Kuralları Çiğneyenlerin Cezasını Veririm En Yakın Arkadaşım Olsa Bile
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.