GiveCraft Usta builderini arıyor!!!Builderlikle iyi olanlar konuya girsin acil!

EmirhanPlayerTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar zamanımız çok az hemen yazmalıyım 1 saatimiz var 1 saat sonra
alımlar kapanacak..Bize USTA bir builder gerek.Ve acil.Eğer gerçekten güzel
usta bir builder iseniz gelin bizim serverimize.Sizi bekliyoruz.Ama işinizi seviyorsanız,minecraft oynamaktan ve builderlik yapmayı seviyorsanız,hoşlanıyorsanız bekliyoruz.ASLA FORMU DOLDURMADAN serverimize gelmeyiniz.ASLA serverde alım yapılmayacaktır servere gelip alım yapmak isteyenler Ban.Hemen forma geçelim.

BUİLDER FORMU
Adın Soyadın:
Yaşın:
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın?
Oyuncularla iletişimin nasıldır?
Konuşmanda argo dil kullanır mısın?
Builder komutlarını iyi biliyor musun?
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim.
Komut bilgin nasıldır?

KURUCU SKYPE: [email protected]

SERVERİMİZ PARALIDIR,ÜCRETSİZ DEĞİLDİR.

TeomanTk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
BUİLDER FORMU
Adın Soyadın:Teoman Köksal
Yaşın:14
Neden bir builder olmak istiyorsun?:Mimarlık yapmayı seven insanımdır,Kazanç gibi durumum yok sadece Oyuncuların ve Kurucunun beğenmesini isterim
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın?:Mimarlık yapmayı severim,3 ay dinlenmeye ihtiyacım var.Amacım chatte builderim demek değildir.
Oyuncularla iletişimin nasıldır?:Çok sabırlı biriyimdir Diğer insanlara karşı,Çok kızacak şeyler yapmassa Onu uyarırım ve gerekenin yapılmasını dişerim
Konuşmanda argo dil kullanır mısın?:Kullanılmasını tavsiye etmem
Builder komutlarını iyi biliyor musun?:World edit Komutlarını bilirim
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim.:Ben resimleri atmam çalıntı olmasın daha önce gördüm alıntı yapıyorlar
Komut bilgin nasıldır?:Abartı gerek yok rb,wg ve wand gibi komutları bilirim .

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BUİLDER FORMU
Adın Soyadın: Mustafa Kerem A***
Yaşın: 17
Neden bir builder olmak istiyorsun? İnsanların ihrenç ihrenç blidlerin den sıkıldım kendin olmak istedim
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın?: Evet Zaten mimarlık okuyorum
Oyuncularla iletişimin nasıldır? Samimi. Beyfendi gibi
Konuşmanda argo dil kullanır mısın? Cok Az
Builder komutlarını iyi biliyor musun? Evet. Tek Sıkıntı WG atamıyorum. O kadar
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim. Hmm Tmm 1 tane atayım şimdilik 2.sini bulamadım
Komut bilgin nasıldır? İyi Bi WG kötü

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EmirhanPlayerTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BUİLDER FORMU
Adın Soyadın:Teoman Köksal
Yaşın:14
Neden bir builder olmak istiyorsun?:Mimarlık yapmayı seven insanımdır,Kazanç gibi durumum yok sadece Oyuncuların ve Kurucunun beğenmesini isterim
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın?:Mimarlık yapmayı severim,3 ay dinlenmeye ihtiyacım var.Amacım chatte builderim demek değildir.
Oyuncularla iletişimin nasıldır?:Çok sabırlı biriyimdir Diğer insanlara karşı,Çok kızacak şeyler yapmassa Onu uyarırım ve gerekenin yapılmasını dişerim
Konuşmanda argo dil kullanır mısın?:Kullanılmasını tavsiye etmem
Builder komutlarını iyi biliyor musun?:World edit Komutlarını bilirim
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim.:Ben resimleri atmam çalıntı olmasın daha önce gördüm alıntı yapıyorlar
Komut bilgin nasıldır?:Abartı gerek yok rb,wg ve wand gibi komutları bilirim .
Tamam alındınız skype hesabına gelen isteği kabul edin

BUİLDER FORMU
Adın Soyadın: Mustafa Kerem A***
Yaşın: 17
Neden bir builder olmak istiyorsun? İnsanların ihrenç ihrenç blidlerin den sıkıldım kendin olmak istedim
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın?: Evet Zaten mimarlık okuyorum
Oyuncularla iletişimin nasıldır? Samimi. Beyfendi gibi
Konuşmanda argo dil kullanır mısın? Cok Az
Builder komutlarını iyi biliyor musun? Evet. Tek Sıkıntı WG atamıyorum. O kadar
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim. Hmm Tmm 1 tane atayım şimdilik 2.sini bulamadım
Komut bilgin nasıldır? İyi Bi WG kötü

Alındınız lütfen skypenizi kontrol edin

Puncher11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adın Soyadın:Yasin Kural
Yaşın:15
Neden bir builder olmak istiyorsun:Ben Mınecraft Oynamayı Çok seviyorum ve bu oyun sanki benim için yapılmış gibi hissediyorum ve 26 serverde builder oldum yani anlıyacağınız gibi mınecraftta yapı yapmayı falan çok seviyorum ve ortaçağ,köy ve modern şehir kosnept lerinde çok iyiyimdir.
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın:5 yıldır mınecraft oynuyorum ve 6 tane map ım var bunlardan 3 ü lobi 2 si market biride benim en sevdiğim map olaraktan arena dır
Oyuncularla iletişimin nasıldır:16 saat etkinim ve boş zamanlarımda serverlede ilgilenebilirim ama oyuncuların sordukları çoğu soruya cevap verebilirim yani hem builderlik hemde rehberlik yapabilirim
Konuşmanda argo dil kullanır mısın:ben fazla küfür veya argo kelimeler kullanmam ve kullanmasınıda sevmem
Builder komutlarını iyi biliyor musun:worledit bilgim:%95 yani çoğu komutu biliyorum worldguard bilgimde %80 yani hayatımı builderliğe adadım :)
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim:
[/url]
Komut bilgin nasıldır: komut bilgim (% olarak) %75

Zehra1903

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adın Soyadın: Zehra Karadavut
Yaşın: 16
Neden bir builder olmak istiyorsun? Çünkü eğlenceli ve güzel
Builder olmayı sever misin,işini severek yapar mısın? EVET
Oyuncularla iletişimin nasıldır? iyidir (bir serverda destekte çalışmıştım oyuncularla içi içeydim yani)
Konuşmanda argo dil kullanır mısın? Asla
Builder komutlarını iyi biliyor musun? %95
Builderliğini kanıtlamak için 2 tane resim. : Şuanda yok ama size bir şekilde kanıtlayabilirim