Yarın Kıyamet Kopcakmış

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar Yarın Karne günü ortaokulların İlk okulların Ve Liselerin
en sevdi gün

İlkokullar büyük ihtimalle annelerine veya aile bireylerine kosarak karnesini göstermek için sabırsızlanıyolar

orta okullar coğu sallamıcaktır zaten Ama calısıp iyi bir belge kazananlara tebrik ediyom daha Cehennem bitmedi lise var

Liseler için Halının kenarını ezberlemeye veya sanayide yer almaya alıstırma yapıyolar gibi Hepinize iyi kıyamet günü gecirmek dileriyle Basarılar

Özellikle Liseliler size kolay gelsin

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Tüm ülkeye dayak olsa da sevgili forum üyelerimizi ben korurum açık adres vermeniz yeterli :)
Not : 2 odunda ben atmak isterim cehennem ateşinize tüm yıl yatacağınıza çalışsaydınız :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende gerçekten öyle bir olay var sandım. Benim sıkıntı olmuyor babam yurtdışında karneyi almaya gitmesem ailem bir şey demez. Notlarımın durumunu biliyorlar zaten kafam rahat hacı B)

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Beyler yanlış anlamayın ama üstüne mürekkep basılmış bi kağıt sizin ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermez.
Herkesin kendince bi yeteneği vardır.İnanın bana en boş insanın bile yapabildiği daha doğrusu çok iyi yaptığı bir şey vardır.
Akademik durumunuzdan korkmayın aynaya baktığınızda hor gördüğünüz insanlara benzemiyorsanız istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir.
Babanızı sinirlendiren yada üzen şey sistemin sizin ve ailenizin kafanıza doğuştan soktuğu rekabet duygusundan ibaret.
Aslında rekabet diye bir şey yok.Herkes farklıdır,önemli olan ne kadar azarlanırsanız azarlanın ne kadar dayak yerseniz yiyin inadına kendiniz olmaktır.Bir şeyler başarırsınız demiyorum ama pişman olmazsınız.

Hani orta okulu bırakın lise notları yüzünden bile dayak yiyip azarlanan bi abiniz söylüyor bunu.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. İftihar belgesini alacağım yarın. Pek de umrumda değil açıkçası. 496 alıp Bornova fen'e gidemeyecek olmam üzüyor. Kala kala manisa fen'e kaldık.

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
3. İftihar belgesini alacağım yarın. Pek de umrumda değil açıkçası. 496 alıp Bornova fen'e gidemeyecek olmam üzüyor. Kala kala manisa fen'e kaldık.
Ciddi misin :olgun:
Ben o yıllarda boş işlerle uğraşarak 453 anca aldım ve sıradan bir kolejde tam bursu anca çıkardım. :(

YunusEmreGT

"Talk is cheap, show me the code."
En iyi cevaplar
2
Kötü değil.
Kolejin adını merak ettim. Ortamı nasıl?
Şöyle diyim kolejin ismi (%99 bilmiyorsun) Işılay Koleji.
Kolejin havası bir şey kokusu gibi afedersin :D
Kolejde 1. benim. Bu notla, artık diğerlerinin seviyesini sen düşün. Ortalama 90.
Telefonlar okulun başında alındığı için öğrencilerin ayaklanma çıkaracak bir okul.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle diyim kolejin ismi (%99 bilmiyorsun) Işılay Koleji.
Kolejin havası bir şey kokusu gibi afedersin :D
Kolejde 1. benim. Bu notla, artık diğerlerinin seviyesini sen düşün. Ortalama 90.
Telefonlar okulun başında alındığı için öğrencilerin ayaklanma çıkaracak bir okul.

Kolejin alım eşiğini yükseltmişsindir sen şimdi [emoji1]
Ben de derdim, 50 puanlık imam hatibe gidip 200 e mi yükseltsem diye. Taht ile taşırlar beni muhtemelen.

Telefon olayı da bir adet cepli külot ile çözülebilir. Madem iğrençleşiyoruz.

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler yanlış anlamayın ama üstüne mürekkep basılmış bi kağıt sizin ne kadar yetenekli olduğunuzu göstermez.
Herkesin kendince bi yeteneği vardır.İnanın bana en boş insanın bile yapabildiği daha doğrusu çok iyi yaptığı bir şey vardır.
Akademik durumunuzdan korkmayın aynaya baktığınızda hor gördüğünüz insanlara benzemiyorsanız istediğiniz gibi yaşıyorsunuz demektir.
Babanızı sinirlendiren yada üzen şey sistemin sizin ve ailenizin kafanıza doğuştan soktuğu rekabet duygusundan ibaret.
Aslında rekabet diye bir şey yok.Herkes farklıdır,önemli olan ne kadar azarlanırsanız azarlanın ne kadar dayak yerseniz yiyin inadına kendiniz olmaktır.Bir şeyler başarırsınız demiyorum ama pişman olmazsınız.

Hani orta okulu bırakın lise notları yüzünden bile dayak yiyip azarlanan bi abiniz söylüyor bunu.
Güzel bir yere denk bastın Ama eğitim sistemi Sayısalcıyada sözel dersler veriyor sözelede sayısal dersler veriyor Ve genelde Üstüne mürekkep basılmış bir kağıt senin is hayatına girmende önemli bir faktör uyguluyor

KozyOldV

Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.
En iyi cevaplar
0
Evet gençler akşama kaç kişi kıyameti görüyor ?
Sayıyı beğen tuşuyla öğrenebiliriz

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Günümün 8 saati uyumak 24 saati ders 4 saati kodlama ile geçiyor .s