Kaliteli Karne Capsleri

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet kıyamet gününden herkeze tekrar merhaba sizi biraz yüzünü güldürmek için yeni bir konu actım

Karnesini alıp eve gidemeyenler biraz neselenin alt tarafı evde 30 dakka ölüm meleği ile kapıscanız yada Düsünen adam girceniz

Karnesi iyi gecenler bunları zaten anlamaz

Kıyametin ortasında kalan kisiler için özel olarak secildi

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Fen Lisesileri "İNEK" gözüyle bakmıyalım ki bende fen lisesinde okuyorum inek olduğumuz söylenemez 2-3 kişi hariç.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Hocam bu capslerin çoğu çok eskiden kaldı be incici olayı fln ama o zamanlar güzel capslerdi :D

-Gloin

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Bilmece soracağım şimdi;

Zaman: Karne Günü
Ben: Rica ederim öğretmenim.

Dünyanın en zor bilmecesi -_-

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 dönemdir düz geçiyorum fakat ailemin ve benim tek yaptığımız oturup türkiyedeki eğitim sistemini eleştirmek. Neden mi? İlk dönem ortalamam 82 iken ikinci dönemse 85 iken sırf Almancadan kaldığım için (1) iki dönemde düz geçmiş bulunmaktayım >_<' Hani şunu anladım lisedeyken. Gerek bütün derslerin 100 olsun ortalaman 95 olsun, hiç sevmediğin bir dersten örneğin Almancadan kalırsan her türlü düz geçeceksin. Gerek diğerlerinden daha başarılı ol yada olma, Türkiyenin eğitim sistemi is everywheeeree

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Hocam Türkiyenin eğitim sistemi gerçekten bana göre çok kötü belkide ileride çok iyi başarılı olacak çocuklar saçma sapan sınavlardan geçiriliyorlar bazıları geçebiliyor ama bazıları da heyecan yapıp kötü puanlar alabiliyor bence herkes kendi yeteneğine göre bir yere gitmeliydi saçma bi sistem.

-Gloin

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye Eğitim sistemi sadece insanları amerika okulları gibi bir sekle dönüstürmeye calısıyorlar İnsanlar birbirinden farklıdır farklı özellikleriyle farklı geldik ama devlet bizi ückenden veya yuvarlaktan kare seklimize sokmaya calısıyolar eğitim sistemi bu bide ortaokulda kalma olmadından öğrencilerin coğu sallamıyor

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'deki Sistemi Eleştiren Arkadaşlaradır Bu Sözüm. Diyelim Bir Mahalle Maçına Girdiniz O Mahallenin Kuralına Göre Oynamazsanız Sizi Ya Oyundan Atarlar ya da Bir Daha Oyuna Sokmazlar. Türkiye'de de Böyledir Bu. Oyunu Kuralına Göre Oynayacaksın. Atıyorum Almanca'yı Sevmiyor musun (ki Bende Nefret Ederim) En Azından 50 Almak İçin Çalışacaksın. Çalışacaksın ki İleri de Dönüp Baktığında Ulan Ben Nerelerden Geçipte Buraya Geldim Diyebilesin. Yoksa İlerde Dönüp Baktığında Ah Keşke Şu Almanca'ya da Biraz Çalışsaydım Dersin.