Film Önerisi

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0

Hi guys kadim dostlarım benim bugün toplam 3 tane film tavsiye edeceğim izlerseniz ve severseniz ne mutlu bana.:cay:

Öncelikle dünyanın en sağlam ve Middle-Earth Kralı Olan LOTR Serisi ile başlıyorum.(Bu arada benim düşüncelerim yanlış anlamayın)

The Lord of The Rings : The Fellowship of The Ring (2001)

Kısaca Özet : Çok eski çağlarda elf demircileri,güç yüzüklerini yapıyor ve (Karanlıkların Efendisi) Başbuğ Sauron bu yüzükleri işleyip kendi gücüyle dolduruyor.Ve daha sonra bu yüzük kayboluyor ve bu yüzüğü ne kadar uğraşsa da bulamıyor.Ve bu yüzük Shire Bölgesinde Bilbo Baggins adlı bir Hobbit de bulunuyor ve bu Hobbit bu yüzük sayesinde yaşlanmıyor ama acı çekiyor daha sonra Gri Büyücü Gandalf'ın bu yüzüğü bırak demesiyle Frodo Baggins'e veriyor.Ve kendisi Ayrıkvadi Diyarına gidiyor(Elflerin Diyarı).Fakat bu yüzüğü yok etmek gerekmektedir yoksa bu güç Orta Çağ da hep kalacaktır.Bundan dolayı başka Hobbitlerle Yüzük Kardeşliğini oluşturur ve hepsi Gri Büyücü Gandalf'ı izlemeye koyulur. FİLMİN 1. SERİSİ BÖYLE

The Lord of The Rings : Two Towers (2002)

Kısaca Özet : Filmin bu serisinde Yüzük Kardeşliği bozulduktan sonra Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin başına gelen olaylar anlatılıyor.Hobbitlerimiz,gruplar halinde Orta Dünyan'ın en tehlikeli ve en naleeet yerlerinde belkide daha önce hiç duymadığı ırkları görecekler.Frodo Baggins ve Samwise Gamgee malesef yanlarında zorunlu olarak Frodo'nun Amcası Bilbo Baggins'in çok iyi tanıdığı biriyle tanışacaklar.Ve bu yüzüğü beraber düşmanın tam kalbine götürmeye çalışacaklar ve bu macerada çok zorluklar çekicekler.Diğer Hobbitler Peregrine Took ve Meriadoc Brandybuck ise bir diğer ırk olan Urukhailerin ellerine düşüyorlar. FİLMİN 2. SERİSİ BÖYLE

The Lord of The Rings : The Return of The King (2003)

Kısaca Özet :
Başbuğ Sauron'un orduları git gide büyümektedir.Frodo Baggins ve Arkadaşı Samwise Gamgee korkunç,naleeet bir yolcuğun tam ortasındadırlar ve yanlarındaki yaratık ile Mordor'a doğru ilerlemektedirler.Fakat yüzük sahibine doğru yaklaştıkça Frodo Baggins ve Samwise Gamgee dahada zorluk ve acı çekmeye başlarlar.Ve ne kadar geçmiş zamanda düşman olsalar bile Cüce,İnsan ve Elf ırkları bir araya gelmişlerdir,sebebi ise Karanlıkların Efendisi Sauron'dur.Ve orta dünyanın kaderi buçukluk bir Hobbit'e kalmıştır.Fakat bu yüzük yaptıkları yolculukta onu etkileyecek ve kendine çekecektir. FİLMİN 3.SERİSİ BÖYLE

Arkadaşlar ben evet bu filmleri 20 kez izlemiş olabilir ve kitaplarını okumuş olabilirim ama bir yerde hatam olabilir yoruma yazmanız yeterlidir teşekkür ederim :)

Böyle Film önerisi görmek istiyorsanız yoruma yazabilirsiniz.Tamamen kendi anlatımımdır bazi karakterlere kendime göre bi lakap taktım ciddiye almayınız.Kitabını okumanızı ve filmi izlemediyseniz izlemenizi kesinlikte tavsiye ederim.

-Gloin

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bende şunu önermek istiyorum çok güzel müzik yaw :D
Daha yüksek frekans (baş ağrıtabilir yükses seste)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu tarzı seviyosanız şunuda öneririm :D

Son düzenleme: