Fikir lütfen

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben lego. neyse uzatmayacağım aklımda şöyle bir şey var. yapmak istediğim yapı böyle yuvarlak bir şey olacak. hani böyle bir parça yaptım ama bu parçanın üstüne biraz daha uğraşmak istiyorum hani buna artık kapı yap bundan falan mı dersiniz bilmem. ben de yaparken kararsız kaldım zaten ne yapsam bu parçayı falan size sunayım dedim.

Risp

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alt kısımdaki merdivenlerin 2 block üzerine tuzaklı kapı koyabilirsin. Ve ortaya düğme koyup üzerine çerçeve koyabilirsin. Daha iyi durabilir. :şapka:

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Yukselterek cadi kulesine çevirebilursin

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yan yana 4 tane yap böyle uzun yap.Bittikten sonra ortaya kule dik tam bir kale olur.

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yan yana 4 tane yap böyle uzun yap.Bittikten sonra ortaya kule dik tam bir kale olur.
garip bir fikir ama düşünürüm, teşekkür ederim <3

Bu şekli yan yana sıralayarak güzel bir duvar elde edebilirsin.
@AvNitro adlı dostumuzun fikrine benziyor gibi, düşünürüm, teşekkür ederim <3

Yukselterek cadi kulesine çevirebilursin

bunu dediğin zaman aklıma bu yapıyı farklı bloklarla süslemek koyu yapraklar eklemek falan geldi böyle yıkık lboklarla falan. teşekkürler düşünürüm :)

Bana pvp mapı yapabilirsin.
oyunu bırakmıştım, yeni girdim öylesine yaptım biraz çalışıcam sonrasnda bakarız. iyi günler dostum

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefondan yazacagım ;

1 bu yapı neyin temeli olacak o onemli bir konu
Ben towner(kule) temeli olarak degerlendirecegim.
2 soldan 13 block sagdan 7 blok uzat yukarı uzunlugu 21 block olacak.
3 bir arka block dan çekersen derinlik isleminde ise yarayacaktir.
4 suan ki sadelik guzel ama bu yapinin gelemeye baslacagi zaman zayif duracaktir
5 soldan 13 blockun oradan saga dogru 3x3 stone kullan ve stun yap 2 birim boslukdan sonra boydan cam
6 yapinin ustune dogru basamak ile 1 bosluk serit cek cektigin serdi ladin odunu ile 3 birim bosluk ile tekrar et orta kisma ufak cam selnkronu getirip gelistire bilirsin
7 Victory tarzi oluyor birazcik dedigim.

daha detayli anlatirimda anlamazsin :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ya bir de şey diyeceğim bunları düzde yapacağınıza farklı biyoklarda mekana da uydurarak yapsanız nasıl olur? Mesala nehirli bir yerde ise koprulerle bağlanan bir adada dağdaysa dağ ile iç içe çölde ise lav denizlerinin arasında

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Telefondan yazacagım ;

4 suan ki sadelik guzel ama bu yapinin gelemeye baslacagi zaman zayif duracaktir
5 soldan 13 blockun oradan saga dogru 3x3 stone kullan ve stun yap 2 birim boslukdan sonra boydan cam
6 yapinin ustune dogru basamak ile 1 bosluk serit cek cektigin serdi ladin odunu ile 3 birim bosluk ile tekrar et orta kisma ufak cam selnkronu getirip gelistire bilirsin

anladığım şey 1. madde oldu xd :D neyse saol abi düşünürüm <3

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefondan yazacagım ;

-Dil Hatası değildir- uyarmayalım Victory deme şimdi Victoria felan :D
Legoas yaptığın şey pek umut vaad edici değil en kolayı Sil bunu önce yapıcağın şeyi belirle böyle sadece zaman öldürürsün

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Dil Hatası değildir- uyarmayalım Victory deme şimdi Victoria felan :D
Legoas yaptığın şey pek umut vaad edici değil en kolayı Sil bunu önce yapıcağın şeyi belirle böyle sadece zaman öldürürsün

Zaman öldürceğini düşünmüyorum aslın da. Teşekkür ederim hatamı düzeltdiğin için teşekkürler.