[Alımlar Aktif] HUBTURK Yetkili Alımları Genel Sorumlu & Moderator & Grafiker & Skripter & Builder

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Selam Gamer.Com.Tr ailesi başlıktanda gördügünüz gibi yeni ekip arkadaşları ariyoruz
ekip arkadaşları ararken herhangi bir sınama türü bir şey olmuyor
Sadece bize ayak uydurabilecek kendini yaptıgı işte geliştirmiş
Hem oyun zevki hemde sıkı dostluklar icin yeni ekip arkadaşları ariyoruz
şu an Aktif Alımlar; Genel Sorumlu , Moderator, Grafiker , Skripter , Java , Builder Ve Kendinizi başarılı gördügünüz her türlü konu!

Arkadaşlar 8 Senelik 6 arkadaş olarak sıkı bir dostlugumuz var ve 8 senedir hicbir türlü bozulmadı
Bize ayak uydurabilecek Sadece Minecraft degil
Csgo , Lol, türü oyunlardada bizimle beraber oynuyacak yeri geldimi
Gırgırımızı gecip yeri geldigimi adam gibi görevimizi yapabilecegimiz arkadaşlar ariyoruz
Ortama ayak uydurması acısından min +16 yaş tercihimiz arkadaşlar
cünkü yeri geliyor ortamamızda +18 konuşulabiliyor
şu an ekibin yaş ortalaması 19
17 yaş altında kimse yok fakat kendini geliştirmiş insan bize ayak uydurabilir

Yorumlar'da kendinizi cok kısa tanıtırsanız özel mesaj atip gerekli iletişim bilgilerini vericem
Saglıcakla kalın dostlar :)

KeremAratRs

Marangoz
En iyi cevaplar
0
17 yaşındayım Lol CSGO gibi Oyunlar Oynuyorum. Ayak Uydurabileceğimi Düşünüyorum.
isterseniz bi bakın skypem : play1gamer. Genel Sorumlu Olabilirim Yetki Olarak . Olmassa Bulider Olabilirim Reis. AMa Öncelik Genel Sorumlu

BagCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim : Emre
Samimi , sıcakkanlıyım her ortama ayak uydurabilirim sorumluluk sahibiyimdir, şu ana kadar 2 tane server açtım.Her türlü oyun oynarım.Yetki olarak Genel sorumlu veya moderatörlük bana uygun

Saday

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim : Oğuzhan Saday
Sevgi Ve Saygı Çerçevesinde İletişim Kurmayı Tercih Ederim LOL Ve Cs Go Oyunlarını Da Oynamaktayım Ve Yeni Arkadaşlıklar Kurmayı Seviyorum.

westcaner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İSİM: CANER
NE OLMAK: USTA BUİLDER
TECRÜBE: %90
KAÇ YILDIR OYUNUYORSUN: 6
ULAŞIM: Fb.com/canersarier & telefon no
kaç serverda oldunuz: 20ye yakın :D

ayberK528

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İSİM: Ayberk
NE OLMAK:Mod.
TECRÜBE: %99
KAÇ YILDIR OYUNUYORSUN: 5
ULAŞIM: Skype -- ayberk.temur2
kaç serverda oldunuz: 7 (5 Mod 2 Admin)

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Yunus Emre
Yaşım 16
4 Senedir Minecraft Oynuyorum
Bilgime güveniyorum ortama ayak uydurcağımada inanıyorum
Teamspeak Discord Skype Kullanıyorum
Genel Sorumlu olmak istiyorum

WazzahKral

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 15
[SKYPE] : maymun.maymun6
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adım onur yasım 15 16 ya 1 hafta sonra gırıcem csgo lol oynuyorum sıze ayak uyurabılcegımı dusunuyorum

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Konunu kurulmuş olduğu yer yanlış değilmi bu alım konusuna benzemiyor bildiğimiz benimle gel takıl konusu.
ÖNECELİKLE SELAMUN ALEYKUM DEĞERLİ KARDEŞİM
[Adınız] : Batuhan
[Yaşınız] : 15
[SKYPE] : maymun.maymun6
[Nerelisiniz] : Giresun
[Minecraft Bilgi düzeyiniz] [10 Üzerinden] : 10/8.5
[Hangi mevkiide olmak istersiniz] : Moderator
[Bize kendinizden bahsedermisiniz] : İnsanlara saygılı , farklı düşüncelere saygılı , ahlaka değer veren , din,dil,ırk ayrımı yapmayan , hoşgörülü , oyunculara nazik biriyim , küfür asla etmem
[Yetkili olduğunuz mevkiinin yapması gereken sorumlulukları nelerdir] : Oyuncularla iyi ilişkileri olmalı , küfür etmemeli , servere saldırılı yapıldıgı zaman gerekli önlemleri almalı , viplere ilgi göstermeli , server ekibinin fikirlerine saygı duymalı ...
[Sabırsız birimisiniz] : Önceden 13 yaşlarında sabırsızdım ama şimdi gayet usluplu ve sabırlı biriyim zaten olgunlukta var.
[Sizinle yolumuzu ayırırsak, sunucumuzda ne gibi işlemler uygularsınız] : Allah büyüktür der neden atıldıgımı sorarım 1 şans daha verir misiniz derim vermesseniz serverde oyuncu olarak kalırım , gelişirim. Ama banlanırsam sağlık olsun der geçerim giderim..
! [ Neden MİNECRAFT oynuyorsun ve sunucumuzda yetkili olmak senin için neyi ifade edecektir] ! Oyunu 2013ten beri oynuyorum zevkli yeni yeni güncellemeler geliyor... ve sizin gibi bir ailede (ekipte) olmak güzel bir şey olacak eminim bu bana azimli biri oldugumu gösterecek çünkü birşeyi istediğim zaman yapmayı çok istiyorum.. Teşekkürler Cevabınızı Bekliyorum...

BAŞKA FORUM KONULARINDA BENİM FORUM KONUMUN BAŞVURU FORMUNU KULLANMANIZ ÇOK ÇİRKİN.

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Konunu kurulmuş olduğu yer yanlış değilmi bu alım konusuna benzemiyor bildiğimiz benimle gel takıl konusu.

BAŞKA FORUM KONULARINDA BENİM FORUM KONUMUN BAŞVURU FORMUNU KULLANMANIZ ÇOK ÇİRKİN.

Gel benimle takıl derken?
Konuyu düzgün okursan bazı şeyleri idrak edebilirsin

alımlar devam ediyor.