Java hakkında sizlere bir konuyu danışacağım.

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta gördüğünüz gibi daha yeni Java işlerine giriştim ve size yani java hakkında bilgisi olanlara bir şey danışacağım, Elimde bir plugin mevcut ve bunun sadece config dosyası kolasöründe mevcut türkçeleştirme dosyası yani lang dosyası yok ve plugin internette mevcut değil! Kısacası özel olarak sahibinden edindim ve şimdi türkçeleştirmem gerekiyor 1 saata yakındır araştırıyorum ve nasıl türkçeleştireceğime dair bir şey bulamadım plugini nasıl türkçeleştire bilirim?? Ayrıyet'ten elimde bulunan programlar İntelliJ IDEA ve Eclipse programlarıdır. yardım edenlere şimdiden teşşekürler!

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
önerin için teşşekürler malesef config dosyasında değil mesajlar. sadece configrasyonlar mevcut.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bir program vardı kaynak kodlarını gösteriyodu eklentinin.Kaynak kodlarını Eclipse'den ekleyip Türkçe'leştirip yeniden eklenti haline çevirebilirsiniz ama bayâ bir zahmetli iş bence.

melih343

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteye gir oradan JD-GUI bölümündeki downloada tıklayıp indir sonra programı çalıştır jar dosyasını aç
orada mevcut bilgiler bulunuyor türkçeleştirebilirsn (bildiğim kadarıyla ..)

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu siteye gir oradan JD-GUI bölümündeki downloada tıklayıp indir sonra programı çalıştır jar dosyasını aç
Bir program vardı kaynak kodlarını gösteriyodu eklentinin.Kaynak kodlarını Eclipse'den ekleyip Türkçe'leştirip yeniden eklenti haline çevirebilirsiniz ama bayâ bir zahmetli iş bence.

Önerileriniz için teşşekürler deneyeceğim.

@melih343 Çok teşşekürler senin sayende türkçeleştirme işlemine geçiş yapa bildim. yeni önerilere açığım hayla.

Beyler yarısını türkçeleştirdim şimdi denemek istiyorum nasıl tekrar jar haline getiricem bilen varmı?

Akifmi37

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Youtube ye Plugin Kodlama Yaz Nasıl Derleyecegini Orada Analatılıyor.