Serverim Sürekli nedensiz siliniyor. sadece 5-6 klasör kaliyor geriye kalan her şey siliniyor.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben serveri aldığım günden itibaren bu sorunla boğuşuyorum.

Server özelliklerim.
Ram: 3GB
Slot: 36

Hata ise server kendi kendiliginden hiçbir sorun yokken tüm dosyalarını siliyor içinde ufak tefek dosyalar kalıyor craftbukkit.jar dahi siliniyor ve ben biktim serverim 36/36 çekerken tam 4 kere silindi. oyunculara telafi eventi yapmaktan biktim ve user sayim bayağı düştü ve sunucumda hata yoktu. bu hatanin çözümünü söyleyin artık serveri açmaya korkuyorum gene sıfırlanıcak ve oyuncular bırakıcak die bekliyorum.

İşte Server silindikten sonraki son hali:

Crash-Report klasörünün icindeki
crash-2017-06-12_02.56.32-server.txt
dosyasi.
-----------------------------------------------------------
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

--------------------------------------------------------

lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum.​

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Nitrado'ya ticket at geri dönecek ve sorununu çözmende yardımcı olacaklardır. İyi forumlar!

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Musmerus321 çok tşkler dediginide yaptım. acaba yeni balon gibi bi jar çıktıda serverleri siliyor die mrk ettim.
eğer cıktıysa vay halimize.

diyer sunucu sahipleriylede konuştum bi çok sunucuda böyle bi durum var.

örnek sunucular.
- bizbizetr
- oxycraft
- arielcraft

sunucu durduk yere siliniyor. bakın şimdi oyundayız herkes normal bi şekilde oynuyor ilk önce pluginler çalışmıyor ardından 5 saniye sonra server kapanıyor ve sunucu bidaha açılmıyor panele girip bakıyorum ve serverde ne plugin kalmış nede jar dosyalari hepsi siliniyor.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
@Musmerus321 çok tşkler dediginide yaptım. acaba yeni balon gibi bi jar çıktıda serverleri siliyor die mrk ettim.
eğer cıktıysa vay halimize.

diyer sunucu sahipleriylede konuştum bi çok sunucuda böyle bi durum var.

örnek sunucular.
- bizbizetr
- oxycraft
- arielcraft

sunucu durduk yere siliniyor. bakın şimdi oyundayız herkes normal bi şekilde oynuyor ilk önce pluginler çalışmıyor ardından 5 saniye sonra server kapanıyor ve sunucu bidaha açılmıyor panele girip bakıyorum ve serverde ne plugin kalmış nede jar dosyalari hepsi siliniyor.
Nitrado geri dönüş yapmadımı ?

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yaptı biz serverinizi silmeyin siz FTP bilgilerinizi birilerine vermişsinizdir diyo bende geri mesaj attım.
tek yetkili benim tek panel bende var. diyelimki verdim ftp bilgilerini ve sildiler server silseler öyle bi crash-repots hatası gelirmi panele. hadi oda geldi diyelim ztn serveri yeniden yükledigimde ftp bilgilerim degişiyo her seferindemi veriyorum ben ftp bilgilerini dedim. ve diyer sunucuların isimlerinide söyledim cvp bekliyorum

BattukClashTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu ihtimalde var; Nitrado içinde server dosyalarını silen troll birisi var (yetkili birisi). Canı istediğinde siliyor, kapatıyor vs. Bu ihtimalide düşünün.

Hatta youtubede "nitrado pişmanlığı" videosu vardı buna benzer bir durum.

BYDerin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@BattukClashTR ayn muhtemelen öyle bir şey var çunki serverde tüm korumalar yüklü. server çökme gibi bir şey deil bu koruma olmasa bile silinmez. ztn bizbizetr sunucusunuda silmişlerdi.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Son bir çare olarak Nitrado'nun resmi formuna konu açmayı dene. Oradaki yetkililer beki yardımcı olacaklardır.

cumali432

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
yaptı biz serverinizi silmeyin siz FTP bilgilerinizi birilerine vermişsinizdir diyo bende geri mesaj attım.
tek yetkili benim tek panel bende var. diyelimki verdim ftp bilgilerini ve sildiler server silseler öyle bi crash-repots hatası gelirmi panele. hadi oda geldi diyelim ztn serveri yeniden yükledigimde ftp bilgilerim degişiyo her seferindemi veriyorum ben ftp bilgilerini dedim. ve diyer sunucuların isimlerinide söyledim cvp bekliyorum
A
AGA SON

A

AGA SON DURUM NE ? BEN OYUNDAN CumArtist