Yeni sistem toplayınca öylece kalmak

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
11 yıllık yadigar bilgisayarıma kısa bir süre önce veda ettim. Şu an Pentium 925' i masamın rafında, eşimin kolyesine takılmayı bekler iken..
Ben de bu sırada yeni sistem topladım. Fakat doların artışı yüzünden ortada para kalmadı.(Ama yollarımız var xd)..
Ben de bu sırada F2P arıyordum. Nostale var, eskiden beri değişmeyen tek mmorpg' imdir kendisi. Fakat oyuncu azalmış durumda. Bir arkadaşa hayır demem(Anoxia).
MOBA' lar sarmadı zaten.
sadece 2-3 gün oynadım fakat darkorbit gibi, mmorpg' ler gibi, ya da ZombiRock gibi saracak bir oyun önerisi lazım.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Sana güzel bir rpg oyunu önereyim. Stardew Valley gayet güzel bir rpg oyunudur, bir göz atmanı öneririm.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Zombirock gibi bir oyun bir daha gelmez bee çok iyiydi... :(

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paladins' i yükledim dün gece. moba fps türünde bir oyun sanırım. Oynayan varsa beklerim -_-

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
upload_2017-6-13_15-32-1.png

Yazmaya üşendim bu tür oyunları deneyebilirsin

Hele War Thunder kesinlikle oynaman gereken bir oyun :)
Küçük çocuklar yok.Adeta benim alıştığım ortam yani 20 30 40 yaşında ki insanlarla takılacaksın.

(1k saatim var oyunda ama diğer hesapta.)

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Robocraft
Transformice
Minetest
Paladins
Trove
Gigantic
Crossout

Ekli dosyayı görüntüle 47823
Yazmaya üşendim bu tür oyunları deneyebilirsin

Hele War Thunder kesinlikle oynaman gereken bir oyun :)
Küçük çocuklar yok.Adeta benim alıştığım ortam yani 20 30 40 yaşında ki insanlarla takılacaksın.

(1k saatim var oyunda ama diğer hesapta.)

Uzun zaman Transformice oynamışlığım vardır. Arada girip müzik odasının halini görünce duygulanmıyor değilim.

War thunder ve trove güzel gözüküyor. Onlara da bakacağım.